Как се промени интернет трафика у нас след Covid-19

Изолацията е причина за по-често влизане в глобалната мрежа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доставчиците (и големи и малки) имат достатъчно капацитет. Проблемът е, че сървърите на някои услуги клекнаха заради увеличения трафик. И хората започнаха да обвиняват доставчиците. Особено платформите за онлайн обучение в началото бяха много зле. Сега може и да са взели мерки.

Ето сега е точния момент да обявят, че 5G е необходимост

Редакторе, вместо да триете, вземете участие в интерактивното обучение по български език на децата в трети клас. Поне ще понаучите и граматиката.

Интересно, че все още се ползват фиксирани телефони.

ха, че те почти всички номера 0700 / 0800 и разните там кол-центрове се водят фиксирана телефония . иначе за домашни - да, все още има стари хора и ги ползват..

Поне не достатъчно, но ползвам и когато съм у дома, предпочитам стационарният за продължителни разговори, по обективни причини. Мобилните телефони е редно да се използват само за краткотрайни разговори и съвсем по същество.

Под "фиксирана мрежа" сигурно имат предвид домашния рутер с RJ45.

започнаха да мерят - дали е имало смисъл от короната, дето пуснаха очаквам следващите замервания да бъдат за онлайн покупки, най-четени страни, най-много търсения... е-нтелекта ги анализира в момента, изучава им навиците ... биг брадъра не спи (то не случайно ви бяха натикали в онова предаване , като подготовка и анализ как ще реагирета в затворине среда .. помните ли го... ами ето я средата)

КРС - можем и без вашето мнение, дори и без Вас ....