Как SpaceX приземи върха на ракетата си (видео)

Илон Мъск е на път да намали с 10% стойността на едно изстрелване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората, на които Мъск им е заседнал някъде по органите и, явно, им пречи, бих искал да ви просветля леко. Мъск е минал през доста гнусотии, като започнем от детството си (в училище са го малтретирали, в един от случаите го хвърлят по стълби, пада на асфалта и си чупи носа до такава степен, че е трябвало да се прави операция), и минем през съзнателните години от живота му - губи първото си дете, което умира едва на 10 седмици. И въпреки всичко, този човек е гений, човек, който преследва не само свои собствени цели и блянове, но се опитва и да бута прогреса на човечеството напред. Няма да се вписвам в подробности около всички негови проекти, но ще оставя това: Founder, CEO, Lead Designer of SpaceX CEO, Product Architect of Tesla, Inc. Co-founder, CEO of Neuralink Founder of The Boring Company Co-founder of Zip2 Founder of X.com (now PayPal) Co-founder of OpenAI Chairman of SolarCity И искам да попитам всички плаващи - вие, за всички тези години от вашето съществуване, какво сте постигнали, какво сте изградили и с какво сте спомогнали въобще?!

"Блажени са вярващите!" - цитат. Но вие си плащайте данъците и ще сте добре, пък Найлон Мъск и компания ще мислят как да ги оползотворят.

И в щатите ли плащаш данъци? А, само да те светна, spaceX е финансирана с лични негови пари и пари на инвеститори. Парите, които взима от наса са от сключени договори за поръчки/полети/доставки. И в този ред на мисли, американския данъкоплатец може да се сърди само и единствено на наса, че имат такъв бюджет, а реално една частна компания ги слага в малкия си джоб, и съответно са принудени да ползват услугите на въпросната компания, в случая spaceX. Ама ганьо може само да плюе, нали. А и я ми припомнете българския бизнесмен/предприемач какво е направил за развитието на бизнеса, какво остава на човечеството, че освен да краде и експлоатира, за друго не се сещам. Живи и здрави да сте!

Илон Мъск, знам, че всичко при вас е Холивуд. Но моля те, не закопавай любимата ми Вата и не смалявай повече Жужи! Моля те!

със съвременните технологии не могат да постигнат това което УЖ хамериканците кацаха на луната

Старай се повече в лечението, слушай доктора и не ядосвай санитарите. Ще те докараме до ремисия и на лунната ти мания, въпрос само на време е. Колко време ще отнеме зависи и от твоето старание и желание да бъдеш излекуван.

Или Гагарин се напиваше докато "летеше"

Туй са балони, дето гърмят всеки ден! Възкликна трола, докато ядно гледаше, как поредния сателит се качва в орбита, с евтината ракета на Мъск...

една важна частичка се удавила като гръмнал балон,а мъск надува свирката че върхът на балона дето гръмна е еФтин

Ако беше постигнал толкова бързо 100% успеваемост нещо нямаше да е наред, никога не стават лесно и от първи път толкова сложни неща. И както няма 100% успеваемост така си рециклира каквото успее да приземи и бие цените на всякаква конкуренция, жив да го ожалиш. Умствено изостаналите руски слуги да бяхте се сетили, че само демострирате колко сте жалки подигравайки се на някого който еднолично натиква в миналото сума ти - не само руската - държавни космически програми. Но то че вие за нищо не се сещате сами ясно, ама поне дебилът който ви спуска посоката на грака дето го грачите да бяха го намерили поне с три работещи неврона.