Какви деликатеси хапват руските космонавти на МКС

Рибни и месни специалитети, ядки, хайвер и други изпраща Русия за своите хора в космоса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американски.

15 февруари. а до тогава ядът дедовия на американците. Добре, че са те да ги хранят. Америуканците вече пратиха 4 ракети в космоса до днес. До 15ти февруати са планирани да направят 9. Чак тогава алкалашките може би ще пратят и те нещо и ще се наредят с Индия на 3то място като космически сили. Де ба кирливата статия... кво ядели екс таксиметраджиите. квото им подхвърлят американците.

хайвера, особенно от есетра, не е храна. Това е символ на богатство и елитарност. Точно както тускедото не е дреха а етикет. Но според статията Россия е цъФнала и вързала поради което руските космонаФти целодневно са облечени в смокинги и набиват хайвер намазан върху ФРЕНСКО ембаргово масло и поливат с ембаргото френско шампанско. Защото "Советское игристое" го произвеждат българите в Молдова. През това време западните астронавти в работни гащеризони се занимават с НАУЧНА ДЕЙНОСТ, като по време на почивка се хранят с храни специално произведени за хранене в БЕЗТЕГЛОВНОСТ.

България е сред топ производителите на Черен Хайвер. А най-голям производител е ... Китай. Руслямците са доста назад в тази класация

Опааа, кой бръкнал в контакта рано рано?

Тц-тц-тц-тц!.... Човек остава с впечатление, че тези, които не са россияни, го карат на гладна диета в МКС.

Поне 1 цял ден да се храните с водка и хайвер? Руснаците, как всегда обосрались.

Чакаме плезещия се идиот 7/8 да изпрати, както обеща, македонски космонавти на свой разноски, които да македонизират космоса и да приватизират МКС (македонската космическа станция)

Водата е рециклирана урина, дано храната да не е подобна..

Ако второто е НАПЕЧАТАНО от руски 3D принтер във формата на хайвер? Нали това пише - космонаФтите щели да го ядат....хайвера.

МКС македонската космическа станция жулят македонска наденица

Водка със сельодка

егати, 1/2 анти руски и 1/2 про руски тролове .... то па поне да беше под някаква смислена статия, а то.... тъжна история....

Вие кога сте чели смислена статия в ДИР.РУ? Нали затова влизаме тук....за ташака с журналистиката.

Хапват бахур!

При руските космонавти е така: хайвер-американска-хайвер-японска- ,… на равни интервали от по две седмици. Но новината си я бива. Можеше да ядат само патриотизъм и речите на Путин.

Изпраща минимална заплата от 150 лв., бой, затваряне в концлагери и прокиснала сельодка, гарнирана с портрет на фашисткото царче Путин

Бе помним че миналата година 4 месеца щяха да са на фотосинтеза ако не бяха американците и японците да им пратят горе храна.

БЕЗ ХРАНА 6 МЕСЕЦА ! Ако не бяха американците и японеца да им дават от своята храна, руските лайнари, щяха да са мумифициорана мърша между Земята и Луната.

специалита “путинов грездий” и новичок бъркан с лайна

Мечтата на крепостника , да стане космонав на навсякъде тасс да тръби каква храна уж му пращат докато той си преживя Удобрение :)))

Страхотен брънч и после сиеста от 2 до 5... Новините на ТАСС и си лягат. А ще свършат ли нещо полезно???

полезно за теб плужека ли? едва ли

Пак с огледалото правиш констатации ?

Хапват кора на Путкин, това е задължително. Валентина Терешкова преди да излети я еб.. цялото Политбюро на КПСС.

а дали виждат от космоса техните сънародници как се ровят по кошовете..ха.ха

То по-важно и интересно е къде и как ще го изходът тоа хайвер!

Браво, а да ни осведомите какво вършат тези орица там?

е и да те осведомят както ще разбереш??? ти знаеш само да мучиш и да блееш и да видиш боко какво казва и кога е време за новата дозичка.

Ти си взе дозичката бояршник и всьо в парядке , а вата ?

Жалко и бездарно същество, от къде ме познаваш и знаеш какво ще разбера? Кой ти дава право да ме обиждаш?