"Калашников" показа бъдещето на войната (видео)

Компанията разкри смъртоносен боен робот, задвижван от изкуствен интелект

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баф, маа му! Аз пък се мислех, че Хуго Шмайзер е умрял през 1953 година!

дъ дзнайте чи стреля със подзвукови и свръхзвукови муниции! да не се плашите ,откъдя доди,а?

Козяк, ама нали теа умираха от глад и компютри немаха оти им сложихте санкции, къф е тоя робот да ева... кажете какво да тролим, чекаме упорни точки, че треве се яде, а вие на пост плащате, и сега ядец

Що? Имат ли компютри :D

Ще ме прощават наследниците, но никъде не видях изкуствения интелект. Някакво момче натисна някакъв бутон - това не е интелект.

Тоя робот що не го пуснат в нашия парламент че да поистреби тая продажна политическомафиотска сборщина поодържана от ЕС и ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО САЩ

Империята на злото е бил СССР и наследницата му - Русия. Русофилчета - ама сте тъпи като ня прадядо ми галошите - вместо да крадете лафове, измислете нещо и вие самите.

руснаците демонстрират с ФАКТИ каквото са постигнали..Лудите крави демонстрират пръцки с лук, и въздух под налягане като Мъск и останалите смешници:)

Всяка полуработеща разработка на автономен автомобил е 1000 пъти по сложна. Просто "лудите крави" нямат навика да пускат анимации в нета колко са велики. Ако мислиш, че е особен успех да се направи програма откриваща еднакви типови изображения - стационарни мишени и да се насочи картечница към тях си пълен лаик и нямаш никаква работа в ИТ раздела. Всъщност какво ли ти приказвам, ти си или безплатен глупак или платен трол.

Хе хе, изкуствен интелект, изкуствени невронни мрежи, все руски хвалби и изхвърляния, нямат си и понятие ватенките от подобни работи.

ми да го бяха пуснали поне да се поразходи малко тоя таралясник, ама няма как -щото вероятно няма вериги!!!

Хахахахахахахахахахахахахаха, по-голяма тъпотия и псевдо електронна игра не бяха показвали досега!! И все пак е по-добре като качество от мултипликационните филмчета за другите "велики" оръжия, но като цяло-пълен смях и хохот!!

Много хвалби и малко анимационни филмчета, спретнати от петокласници.

Да, войната вече чука на вратата на човечеството. Скоро ще останат малко от нас (в качеството си на роби) и "богопомазаните" от Цар Капитал...

И кво му е направил червеният пикап? Между другото "технологията" за разпознавене можете да си я свалите безплатно от Гитхаб :-) Широко разпространено приложение. Не казвам че братушките ползват същото, просто казвам че вече има такова безплатно по интернет.

Идеално е - да монтират през 200м такива на турската граница и само да минават да дозареждат амуниции!

Едва ли. Ако "изкуствения интелект" се е напил с бояришник, нищо няма да стане.

измисли нещо смешно бе

BRCK

5-6 такива на границата с Турция и Гърция и няма да има хванани 'мигранти' около София през ден.

Вярваш ли? Циганите ще го откраднат на третия ден и ще го предадат за вторични суровини.

Просто се монтират такива и около циганските гета !

BRCK

Да бе - това нещо ги отстрелва от километър. Даже няма да разберът откъде им е дошло...

Как пък един път не се похвалиха с някои нов процесор, плосък екран, рутер или каквото и да било произведение, което да служи на ххората а не да ги убива.

Не разбра ли чеизброените неща се правшт в азия - не в европа и америка!

Не, поне аз не разбрах. По-добрите и качествени неща не се правят в Азия.

правят се в Израел, всъщност. Процесорите и най-сложните неща. После платките и околните малки елементи се правят в Азия, и сглобката с пластмасата пак е в Азия.

Просто. Когато имаш свръх производство на нещата които си изброил и всеки се бута да ги предлага на пазаря, няма нужда и ти да го правиш. Изключението е в чуствителни сфери като военнопромишленоста, където не е добре националната сигурност да разчиташ на чужденци. Тоест, чушкопек можеш да си купиш от 1000те китайски фирми които се избиват да ти продават и няма вариант в който китайците могът да ти диктуват понеже държат пазаря за чушкопеци. Но ако започнеш да разиташ за патрони на чуженци и те решат да ти ги спрат, тогава си го закасъл и докато сам си построиш мощности, може и вече да са те налазили.

Да бяха сложили този изкуствен интелект в сирийските ракети, че да не свалят разузнавателния самолет.

Двама вече са против да се слага ИИ на руски ракети.

АК пак се изАКал с безброй коментари :))) Нов ден - нова снимка/анимация на макет на желязо от 'Калашников'... Новата безаналогова простотия на руските некадърници.

Руснаците каквото имате каквото са създали го показват А краварите какво правят показвате ни жалки анимациики и все повтарят ще стане някога далечното бъдеще ще ще е ще е ще и накрая никога!!!!!

И филмчета не правят. Направ оудрят с новите оръжия, а аборигените се чудят каква лъжа да измислят, че да замажат разгрома.

Бре, бре, бреее, тц, тц, тц!!! Тия верно съвсем откачиха. Нямат естествен интелект, тръгнали с изкуствен да плашат гаргите. Поредният макет, пример за дълбокия им комплекс за малоценност и нищожност. Накрая ще ядат приклади и ръждиви бомби.

Това са лудите говеда нали защото всичко при тях е антична и ръждясал техника на по 50 60 години минимум или всичко пада само от небето без парашут и като онези смотани хамъри

Антична техника е тази на Педеристан.

Изкуствен интелект за военни цели, направен по руски - означава, че вече са автоматизирали и самоизбиването. :)

за нещо друго, освен за война мислят ли? Като гледам - май не - родените идиоти до края си остават идиоти.

Добре направено. Най-доброто оръжие обаче, според военните експерти си остава добре обучения войник. Електрониката си е електроника но възможностите на човешкия мозък не може да се надминат.

Като четеш коментари в Дир а не мислиш ли че възможностите на човешкия интелект са силно завишени ;)

Напълно нормално братушките са светлинни години пред лудите крави и Еврофаготите в областта на наземните роботизирани бойни комплекси, както и в морските такива. А изоставането което имаха в безпилотните дрон вече го наваксват

Прекаляваш с някои питиета от битовата химия! По-внимателно - те вредят на умственото здраве!

И това го казва козите който се продава за 22 цента ха-ха-ха

§ е знак за параграф. Параграф 22 - роман на Хелър. $ е знак за USD.

че те на село само са чували ,че има долари къде да ги видят?

Що си тук още бе селски ами не заминеш да видиш как е братушката ти,да се почерпите с лусиона и да си похортувате за войната:)))))))))))

Ти вземи се разходи до твоята любима кочина Говедарника виж колко е приятно в детройт по гетата опознай негрите те много ще ти се зарадват