Коментари - Казахстан ще стане най-големия производител на зелен водород | IT.dir.bg
назад

Казахстан ще стане най-големия производител на зелен водород

Проектът на Svevind ще засенчи напълно всички подобни инициативи

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Казахстан ще стане най-големия производител на зелен водород | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мда, май германците скоро ще прокарват път до Казахстан отново. Един път пробваха, два пъти пробваха, на третия път ще успеят.

Обсесия или платено тролене? Ако е първото - пий хапчетата редовно.

Второто е , кремъл за това вдига газа. Много пари изсмукват от България реинвестират сериозно в пропаганда само 3 са минимум телевизийте на прека издръжка. 20 вмирисани трола позитано може сама да си позволи все пак

Имайки предвид че водородът като гориво е крайно неудобен за съхранение и пренасяне както за използване, и следейки ежедневния СПАМ на тема водород, Стигам до заключението че някои компании ще вземат едни парички да произведат нещо, което при съществуващата инфраструктура, няма как да се използва ! На базата на тези разсъждения стигам до заключението че този зелен (син) водород е измама за източване на средства от европейския бюджет. Моля спрете този СПАМ, ако сте си купили политици си трайте не дигайте излишен шум за глупости. Някои хора, третират това като обида към коефициента им на интелигентност

Бабината ви на старите мантри. И газта е много неудобно гориво за пренос и много опасно за пренос по километри тръбопроводи които трябва редовно да се проверяват, а тези под вода пък хептен са зле. А за диверсия - да не говорим. не е един танк с газ, а са си километри които трябва да се охраняват ежечасно. ДА не говорим за случайни аварии и подводници и какво ли още не. аман от русоробски тролове които искат да сложат прът в прогреса само и само да може еврейския им господар да не умре от глад.

Къде къде е по-добре да има копачи вместо трактори. По екологично е. Няма замърсявания, създаваш работни места. Къде къде е по-добре да няма конвейери. По екологично е. Няма замърсявания, създаваш работни места. А за тога да не говорим. Ми той се движи бе. Не можеш да го сложиш никъде. Който казва, че тока може да стой на едно място е ЛЪЖЕЦ и СПАМИ. Няма как нещо движещо се с огромна скорост да го съхраняваш в батерии... нали така бате. И още нещо - земята е плоска.

Не става ясно как ще го изнасят. Също, ако ще ползват за стомана и алуминий, защо им е водород - могат да ползват директно ел. енергия и да си спестят КПД загубите от електролизата. И основният въпрос - кой и с чии пари финансира?

Kliment

Проблема на всички ВЕИ е че завсият от природата , за това добитата енергия трябва да се съхранява по някакъв начин за да може да се ползва и когато не духа вятър.