Китай изхвърля чуждите ИТ компании от държавните институции

Замяната им със собствени трябва да стане в рамките на три години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бах ти гадните китайчета!

Ceга Турция ще ги накаже и ще ги изхвърли от cветовният cпорт и политика!

Браво, отдавна трябваше, да направят това.

В друга статия пишеше че до 3 години трябва да се отърват от целия хардуер и да заложат предимно на Леново но тук удобно е пропуснато.

Казва на държавните фирми. А частните, сами да се подсетят. Та нали и за тях ще се въвежда точковата система? Може да им паднат точки ако ползват нещо на М$.

Ей така си рухна и комунизма - докато строеше стени да пази населението си да не избяга в загниващия запад. Та китайския комунизъм уж се отличаваш но явно не съвсем. Цензура, и следене се налагат масово уж под предтекст, че базят горките китайци от западната инвазия а в същост полека лека строят стена. А нашите посрани комуноиди квичат от кеф, че това щяло да е удър по някаква частна компания. ВЪпреки, че същите тия комуноиди ползват продуктите на същата тая компания. Народа съвсем изпростя.

Цензура, казваш и следене. Сещам се за Асанж и Сноудън. А в по-близък план - за бисквитките. И как ти сложих минус, пък излезе плюс.

Това са трагични новини за Уиндоус,Хюлет Пакард.....стотици Западни фирми произвеждащи компютри и компоненти и софтуер . Акциите им падат и са заплашени от фалит. Това е близкото бъдеще на Запада

Ами да не си бяхте изнасяли производството в Китай, че да ги учите на мидерни технологии! Каво си въобразявате? Като се научат да произвеждат сами що да делят с други печалбата?

Това си е откровен "Номер на Китайката". С хилядолетен опит: първо стиска зъби, трае и насила се усмихва любезно, докато не настъпи момента и си забие дълбоко иглата от косите или с усмивка поднесе вкусна храна с мъчителна отрова.

Аз ти сложих 8 минуса, ама гледам са станали плюсове. И кво се сещаш за Асанж и Сноудън?

Еми скоро пък останалия свят ще се отърве от китайското производство (дълго е за обяснение но кратката версия е - Самсунг, втория по големина производител вече не произвежда телефоните с в Китай или към под 1% е там и така са вече не само те) и нещата ще си дойдат на мястото...Китайските фирми лека полека ще загубат достъп до богатите западни пазари и така ще е интересно да видим какво ще стане....Не даваш ли достъп до пазара си и ние няма да ти дадем- то е просто и все по наложително за западните фирми (включвам Европа и хамерика в това число).....

Крадеца плаши, че няма да краде повече ха ха

Хахаха поредния да знаеш че Самсунг се изнесе от Китай заради права а не зашото им падна драстично печалбата. Когато щатите наложиха санкции китайското правителство направи тайна среща със Самсунг(даже дада ме убеждаваше че била насилствена) Самсунг не си взеха поука и както е тръгнало ще загубят едни 17 милиарда на година. НО както казваше платения трол дада бълха ги е ухапала!!!!!

заради това паднал социализма ли бе душа?? Какви ти стени какви пет лева душа? Когато поискаше българин да отиде на Запад доста често посолството на дадената държава отказваше виза! А миналата седмица дадоха по БНТ1 дадоха филм за едни завейко от Пазарджишко дето избягал през 80 години в Гърция докато е бил граничар и поискал политическо убежище, ама гърците - ЦРУ му отказало такова и го върнало след няколко месеца в България! Само не ми хвали Запада! През 1985г. в САЩ се въвежда с закон задължение на всички фирми произвеждащи комуникационна техника да правят възможен достъпа до оборудването при поискване от която и да е специална служба. Изнасяш техника в чужбина задължително с по -нисък клас на криптиране! мекерета в БГ-то колкото щеш

Ватници чухте ли? Ей к'ви подлеци заничи били тия намърдали се в задния ви двор :)

Щото хардуер-а в Леново е китайски, а..