Коментари - Китай изпревари SpaceX в създаването на ракета с гориво от метан | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом нямат Прайдове-значи нищо нямат..

Самият факт, че сравняват SpaceX с велика държава, като Китай, говори достатъчно за SpaceX. Едно време и Рогозин сравняваше Русия със SpaceX. Впечатляващо е. В случая това е голям пробив на китайците, но не съвсем коректен. Една ракета, освен двигател, има и още много компоненти, особено за да е за многократна употреба. Китай има да догонва в това отношение, всъщност не само Китай. Хубавото е, че се върна съревнованието за космоса. Освен перчене с могъщи летални оръжия от време оно, то е добре да има съревнование и по отношение на прогреса на човечеството. Китайците за пореден път показват, че искат да бъдат технологични лидери и се приближават към тази позиция с бързи темпове.

Великите американци ги сравняват с немощен Китай. :))) Голяма пародия сте жендърите

Пусни си някое парче на Киркоров не се занимавай с логика и исказ

Възниква въпросът защо Вернер фон Браун и Корольов ползват керосин, а не метан или някакви синтетични субстанции за гориво и окислител

Ако са успели да направят собствен дизайн за менатони двигатели и той е успешен - браво. Колкото повече конкуренция, толкова по-добре. Мисля, че на китайците имат доста да гонят САЩ и ЕВропа при иновациите, но лошо няма да опитват.

Китай изпревари SpaceX? Nice try... but no cigar. Малкият социалистически кооператив LandSpace изпревари Америка, включително SpaceX, Blue Origin, Aerojet Rocketdyne, Lockheed Martin Marietta, Boeing McDonnell Douglas, Northrop Grumman и цялата останала аерокосмичeска индустрия с няколкостотин хиляди служители без да броим контракторите. Проглушиха ни ушите с тези метанови двигатели, но откакто техните се взривиха а китайският излетя не са шукнали.

Е, като не е руско е поне китайско постижение. В краен случай русодебилите разрешавате и севернокорейски да е, в още по-краен и иранско. Виж, ако идва от западната цивилизация - единствената такава на която останалите подражават (което разбира се е добре) - анатема, как оже така белите да правят неща с които да дразнят русодебилите. Отде ви изравят бе.

> 2023-07-18 22:21:05 >BajMihal (нерегистриран) > >Брей, педал-расист, ти да видиш! В Азия е имало 5000 години цивилизация > когато любимият ти запад е горял вещици, защото са посмели да се изкъпят > в реката без разрешение от папата. Руски постижения поне разрешено ли > е да признаваме? Или тях не ги брош за бели като не пускат ЛГБТ-то, >а смугъл балкански еврогеецо? Това русодебилите само педалщини са ви в главите, до един сте обратни та само за това врещите. И НЕ, не е имало съпоставима с днешната бяла цивилизация, никъде и никога досега в известната ни история.

Направил го е американеца.

Дивеееч, за толкова години не загря, че жалкото ти мозъче не стига доникъде в напъни да ме имперсонираш. Врякалник ненаврещял се ей.

Жалко мозъче има между ушите ти. По изказът ти личи, че си олицетворение на "Пази боже сляпо да прогледа". Забавлявам се с жалките ти напъни.

> 2023-07-18 21:53:19 >dp (нерегистриран) > >Жалко мозъче има между ушите ти. >По изказът ти личи, че си олицетворение на >"Пази боже сляпо да прогледа". >Забавлявам се с жалките ти напъни. Щото се забавляваш затова пак пикаеш газ от злоба. Жалкото ти мосъче така и не загря, че няма и 1% от нужното в себе си за да ме имперсонира. Примири се с реалността и животът ти ще стане по-поносим, ще пикаеш по-малко газ и всичко останало.

От твоите коментари само злоба и посредственост лъха. Ползваш шаблони, на които не разбираш значението. Опитваш се да изглеждаш интелигентен, но се получава точно обратното, жалък и смешен си. А дали пикая газ - то се вижда от твоите коментари. вече не те слуша главата. Не знам алкохол ли е причината или е нещо наркотично, но е време да слезеш на земята.

> 2023-07-18 22:53:42 >dp (нерегистриран) > >От твоите коментари само злоба и посредственост лъха. >Ползваш шаблони, на които не разбираш значението. >Опитваш се да изглеждаш интелигентен, но се получава >точно обратното, жалък и смешен си. >А дали пикая газ - то се вижда от твоите коментари. >вече не те слуша главата. >Не знам алкохол ли е причината или е нещо наркотично, >но е време да слезеш на земята. Айде поредни литри газ пак изпика ей. Щото не пикаеш газ от злоба при едната мисъл за мене затова току се напъваш да ме имперсонираш, знаейки колко непосилно ти е да го направиш.

Защо постоянно се показваш в светлината на просто момче? Искаш да звучиш интелигентно, а се получава съвсем друго. Харесва ли ти да си в ролята на прост селяндур?

> 2023-07-18 23:13:02 >dp (нерегистриран) > >Защо постоянно се показваш в светлината на просто момче? >Искаш да звучиш интелигентно, а се получава съвсем друго. >Харесва ли ти да си в ролята на прост селяндур? А бе пикай си газта, не ми пречиш. Като почне да те дави прекалено злобата звъни на 911 или каквото е там.

Даваш вид на просто момче, но на практика си шарен папагал. Никакво въображение, механично възпроизвеждане на нещо чуто. Далеч съм от мисълта, че разбираш значението на това което пишеш. Скучен старец мърморко. Вече си ми ясен.

> 2023-07-19 00:04:05 >dp (нерегистриран) > >Даваш вид на просто момче, но на практика си шарен папагал. >Никакво въображение, механично възпроизвеждане на нещо чуто. >Далеч съм от мисълта, че разбираш значението на това което пишеш. >Скучен старец мърморко. >Вече си ми ясен. 911

Нормално.

Само Гогов може да търси сензация с такова заглавие...

Малка разлика че spaceX правят изцяло преизползваема ракета, доката китайската е за еднократна употреба.

Това нищо не е. В Англия правят и тоалетна хартия за многократна употреба. Но нямат смесител поне за еднократна, а затапват да пълнят мивката.

браво, сега да се откажат от комунизма и да започват бизнес

Там е най дивия капитализъм може би руския е малко по зле

Капиталист е майка ти. На околовръстното добре го лапа.