17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За армиите от каква полза може да бъде това? Виж за полицията може и да е ок. За полицията в САЩ също е безсмислено, защото там цивилните са въоръжени като специални части. За кнр си е супер срещу цивилни...

Чета малоумите коментари в дира и си мисля че до 2-3 години Станков ще стане президент на тази територия не премиер Президент и то пожизнен !

крадена технология, дори краден дизайн :)

А защо кучета дронове? Защото са изяли истинските кучета, нали?

Да де, те и руснаците вадят разни дронове, роботи, лазерни оръдия и т.н. А в реална обстановка - хвърчила от магазини за играчки и техника от времето на СССР.

За това куче опъваш едно въже на нивото на ставите му и го спъваш. Хваща се и в примка. Може и разтопен асфалт да залепнат лапите му.

Американците и евреите имат такива, които могат да те думнат от 1-2 километра. Пускат ги с парашути, те стоят няколко дни на позиция по маршрута ти и когато дойде момента ти пръсват мозъка. Наскоро четох за някакъв иранец, които не слушкал и получил парче метал в празната тиква.

Да, бе. Гледам под сградата едни терористи, запалили един голям огън. Сложили един огромен котел...И ТОПЯТ АСФАЛТ...Щото... ЧАКАТ КУЧЕТО !!!

Руските агенти в Европа да не си мислят да протестират или опитват да свалят власта в европейски държави. Роботите войници ще ги смачкат и разкъсат за назидание на другите.

Кой не скача, е... "руски агент".

Руснаците май нямат такива?

Имат. Алкашите бяха купили куче играчка от Алиекспрес. Опаковани го в черен плат, за да не се вижда модела, сложили му една пушка отгоре, управляват го дистанционно и хайде на изложението. Кофти, че някакъв журналист имал такова за децата си и разкрил далаверата. Армията им беше дала милиони за тази бутафория.

Последните две години и половина, все едно сме в сериала The Black Mirror.

Който не слуша, идва дрона и раздава правосъдие. Това вероятно ще е бъдещето, технократски тоталитаризъм.

Картуун нетуорк ...

Китайско менте :)

Който не е доволен от поредният локдаун, от партията или от самият СИ Дзипин , получава подарък - лична среща с куче-касичка... опс... картечница.

Всичко това може да се използва срещу недоволните граждани, не забравяйте, че наскоро използваха такива "кучета" и дронове при хРандемичната обстановка в китайски градове!

Човешкото дяволско падение ще има край.Всичките тези нови технологии се обръщат все повече срещу създателите и връщане назад няма да има

Това е поредната технология пригодена за военни цели. Почнали са с брадви, копия, стрели, огнестрелни оръжия и т.н. Сега наред са роботите. Всяко едно оръжие е създадено, за да убива.

А ако някой иска да убие теб, ти не би ли го убил?

Тъпанар :-) Преди 100 години твойте еквиваленти по българските села са си мислили че човек който кара колело и бил Сатаната :-)