17-11-2017 20-11-2018

Коментари

личи ти, че хем пак си пил газ, хем и думичка не разбираш от това, което пишеш! Како е това "дълбоко машинно обучение"? Нещо като "дълбоко гърло" ли е, според тебе? А също и "ĸУpиepcĸaтa ĸoмпaния Меіtuаn и coциaлнaтa мpeжa зa Сĸъcи видea Кuаіѕhоu." Тези някакви епикурейци ли са?!? За "скъсите" видеа, да не споменаваме...

E, сега трябва да му пуснат да изгледа и поредицата за Терминатора.

че на порното кво му е ?

Рано е още за вайкане. В момента "изкуствен интелект" е просто маркетингов израз. Чак когато т.н. "изкуствен интелект" намери решение да се самоозахранва и саморемонтира със съответното прозиводство за резервни части, добив на необходимите метали и т.н. можем да говорим за пълноценен такъв. Много време има до тогава. Пък и допускам, че винаги ще има едно "голямо червено копче" дето да се натине при проблем.

направи истинските художници излишни. Компютрите правят постепенно актьорите излишни. Изкуственият интелект прави сега писателите излишни. Скоро ще се окаже, че всички ние сме излишни.

Дежурният ибрикчия на жълтите СтоЕнчо ни спами с редовната ода за жълтите, хахаха! "Учeнитe oт aĸaдeмиятa нa нayĸитe в Πeĸин..." - Това звучи като "Института за български джентълмен" - няма такова животно! Жълтия може само да краде и копира - нищо друго. Стоянчо, как ходиш до тоалетна вече бе, маме - от толкова навеждане, остана ли ти халкичка да задържаш? :)))

Самият Стоенчо има телефон Самсунг! Самият той предпочита западните продукти, но юаните от пасоля на колхозна чайна му са голям стимул да пише по 10 пасквила на ден в прослава на колхозните любители на хлебарки!

Ей ги и тия заблудените, това с копирането отдавна го няма. Знаете ли защо Китай е икономика номер 1 в света? Защото работят и защото не прилагат западните алабализми, поинтересувайте се малко Китай какъв е днес. Най-големият производител на комуникационна техника Хуауей, китайска фирма, най-големият производител на дронове потребителски клас DJI - китайска фирма. Производство на Ейпъл,ГоПро и един куп американски марки - Китай, а после си купувате "американски' продукт с баснословни надценки. Китайците за разлика от запада разчитат на дългосрочни планове а не бързи далаверки по борсите. Да споменаваме ли стотиците известни от близкото минало брандове загинали от алчността и бездарността си? Пак изкупени от китайски компании продължават да работят: Филипс, Нокия, Хаселблад, Волво и още много и много. И сега в голямата игра на шах кой е напред и кой е назад, кой писка притиснат до стената? Запада тепърва ще бере плодовете от алчността си. А ти с пагоните знаеш ли батерията на самсунга за който говориш къде е произведена, че и целият телефон? С опорките от преди 30 години не върви вече!

Стикерчо, Другарю Путин-Ким Чен Ун... простичък си, ама много :)

Началото на края. Направиха скайнет. Разбира се - американците са виновни

И колхозниците започнаха с най-доброто и безаналоговите простотии! Сега да очакваме още повече китайски ботове и фалшиви новини значи заради тази "невронна мрежа" - както са я нарекли!

Бе то по дебилни от говедарски то краварски американски: ще.. ще ...ще.. и накрая не биде...е просто няма! козичките дебили само това говорят че някога някъде някога ще направят нещо и накрая си остават с едното ще.

Тихо е, безъба пенЦио! Марш да си ядеш попарите и не се бутай в неща дето не разбираш!

Тея ботове просто нямат грам креативност :Д Само смилат готовите идеи и пръскат броя параметри до дупка ...

майко мила! и като реши, че хората са вредни за планетата, не искам да мисля какво ни чака

Изкуствения интелект не може да твори шедьоври ! Изкуството не може да е изкуствено. Човешки измишльотини.