Китай тества двигател за лунната си ракета

Пекин напредва със създаването на свръх-тежка ракета

Обратно в новината

Коментари - Китай тества двигател за лунната си ракета | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китайците ....ЩЕ. https://youtu.be/nBleTkAxQkc Така не се строят ракети.

И какво искаш да кажеш с тоя клип. Китайци стачкуват срещу Ковид ограниченията. Е катонстачкуваха в Европа, САЩ, Канада, че даже и в България, тогава тия протестиращи бяха необразован, терористи, плскоземци, финансирани от Путин, здравни неандерталци и какво ли не. Помниш ли в Канада как се разправи полицията с тях. В Австралия не даваха да излизат и да се събират. Не помня тогава западния свят да е говорил за това и за безобразията на полицията. Сега нещо много загрижени станахте за правата на хората в Китай. Значи европейци, канадци, австралийци.... Да го духат, но ние сме загрижени за правата на китайците. След няколко месец ако пак наложат ограничения в Италия, Франция, Канада........ ще говорим ли за правата на тези хора или..... ...... А иначе за ракетата. Китай прави неща които западните държави вече не могат. Изпрати мисия до тъмната страна на луната, построи собствена космическа станция..... Така че дали ги подценява или не си е твой сърбеж. Китай вече са на световно ниво в технологиите. Въпрос на време е да задминат европейци, американци, руснаци. След Китай идва Индия. Европа се превърна в 52 щат на САЩ и тотално изгуби всякаква независимост и развитие. Има единични технологични фирми в Европа. Все още се разчита на приходи от разни патенти, но и това време ще свърши, а и технологиите се развиват. Това което са открили европейците е било преди 50 години. Сега е друго. Новите технологии не са на почит е Европа. На белите европейци вече име писнало и се чудят къде да отидат за да се спасят от разни арабели, пакита и каква ли не измет в собствените си страни. Богатите и умните се махат. Кой ще развива икономиката и технологиите на Германия или Италия - алжирци, мароканци, афганистанци. Така че след време ще се натискаме да ходим в Китай да им работим, а това време не е много далеч. Само допреди 20-30 години европейците се натискаха да работят в Ирак, Либия, Сирия защото там се плащаше много по добре. Това беше преди насилствената демокрация от САЩ която срина тези страни.

Това с електроцентралите в орбита ще е новото свръх оръжие, което ако го имаш всички ще козируват

И китайците вече тестват двигател, за Луната. А блядките, тестват нов начин за изписване, на "ще".

Краварите първо да кацнат на Луната, пък после се заяждай.

_stankow

>>> главно за изграждане на слънчеви електроцентрали в космоса. Те ще събират енергия от слънцето и ще я преобразуват в микровълнов лазер, който ще се излъчва към Земята и преобразува в електричество. И китайците почнаха яко да се бъзикат с Урсулините химери :D :D

а РУСИЯ никога не е имала такава ракета в свръхтежкия сегмент. То не става само с анимации на евентуални бъдещи самолети и оръжия

"микровълни с лазер" e като пътуване към слънцето, ама само нощем за да не ни пече. LASER - light amplification by stimulated emission of radiation. Светлината е нановълни.

Точният термин е лазер.

Най-мощната ракета в света ще може да излъчва микровълни с лазер към Земята и т.н. Това изречение как се възприема от НАТО и техните генерали? Има ли ПВО срещу подобни микровълни?

Срещу тъпотията и звездата на смърта от Star Wars не помага.