Китайски учени откриха малко вода на Луната

Влагата се дължи предимно на слънчевия вятър, който пренася водород

Обратно в новината

Коментари - Китайски учени откриха малко вода на Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво на китайците! в това е смисъла на нещата, да се трупат познания! колкото повече, толкова повече ... колкото и оскъдна информация да споделят, няма значение важното е че все нещо се добавя в общия кюп и човечеството върви напред. Жалко за Израелската сонда, която така и не успя да кацне успешно.

Да дадат на холанците едно парче, че ми е жал как ги кзлъгаха хамериканците и им дадоха изгорял пън

Сега ще донесат проби и с тях нов коронавирус! Страната на ментето НИЩО полезно не юоже да създаде освен ментаци и вируси заразни.

Тамам по мойта специалност. Чакат ме извънземни командировки.

Може и живот да открият. И вежливи зелени човечета. Но декорите на Аполо няма да намерят.

... декорите няма да намерят защото за изглеждат по-убедително фалшивите мисии до Луната са снимани на Луната!

А риба дали има? Да знам да приготвям ли въдицата.

Дир-ници, "Уитайски учени" няма, точно толкова, колкото и китайски. Това е все едно да кажеш "работлив циганин" - просто няма такова понятие. Знаем, че жълтите ви праскат на поразия за по 300лв на дописка, но прекалявате и ще ви увисне халката в един момент, хахахах!

Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

Американците кацали ли са?

Специялно за идиоти като тебе! Не аз а Путин го казва ония ваксинирания дето въведе задължителната им ваксинация ето казва ти го в прав текст че си идиот!!!!!!! https://youtu.be/0wIK7ruiAdE

Китайска работа. Американците обикновено откриват езера, и подземни морета, а тия само малко вода рибираш ли.... ха ха ха

Калинчо,да си жив и здрав да ти се радват вашите .

"Уитайски учени....." Калинееее, "редактореееее", то бива, бива, ама съвсем си станал небрежен..... Нищо де, поне да знаят грамотните хора къде да НЕ си търсят работа....

някакви джигитайски учени

Сигурно водата е от Охридското езеро.

На един мой приятел в щатите братовчед му има снаха, която работи в някакво НПО по космически програми. Казва, че водата е оставена от руснаците по време на мисията с лунохода.

А 72-рият братовчед на снахата на брата на шурея на прабаба ти какво има?

Докато не намерят ракия няма да се кандидатирам за космонавт!

китайци, индийци и араби ще се борят с всички сили и средства за световно господство, бавно и неумолимо постигат целите се, ще използват белия човек само временно до постигане и достигане на една или друга цел. Размножават се поголовно без задръжки, дори Китай вече отмвни това с децата, пращат много емигранти целенасочено да колонизират. Ние ще сме експонат в музей до век-два, вероятно залужено. Кажете освен САЩ има ли други бели държави, които да растат по население (то и там са основно смес и латиноси)? Те ще са последните дето ще се опълчат на новия ред, но и те ще изчезнат, а там разни европа, русии, всичко ще е лом.

Е и? Всички сме произлезли от черните. Еволюцията си знае работата

астронафтите от аполо са препикали луната намериха ли го най накрая тоя флаг ? или още го търсят

Слънчевият вятър го е отвял на някъде.

кой от 6-те са търсили? И защо да търсят като вече ги заснеха и знаят къде са?