Кога ще изчезне Вселената?

Екип от учени твърди, че в следващите 140 млрд. години можем да бъдем спокойни за съдбата на галактиките

Обратно в новината

Коментари - Кога ще изчезне Вселената? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Халюцинаций, и то какви

аз до скоро винаги я трепех Вселената с литър ракия, обаче от как одъртях не мога да нося толкова и в последно време забелязвам , че Вселената изчезва на 750 грама със салата. а на другия ден докато я създам отново е голем зор! по тая причина в последно време я унищожавам по-рядко.

Ох, спокоен съм вече. Така се бях притеснил дали вселената ще устиска следващите 100 млрд. години че сън не ме хващаше.

42

… и с мисионерската поза се оправя положението, ако си в в потрес от новината

учените няма как да го потвърдят защото човечеството ще е изчезнало 139.999 млрд години преди това

Ще казва кога ще изчезне веселата....те да изяснят първо какво е вселената и да й намерят края, пък после да философстват... тъпаци

Първо, Вселената се предполага, че е безкрайна. Край има филма по телевизията, защото когато свърши, започва друг. Отвъд Вселената няма друго. Поне така се предполага. Второ, учените не казват кога ще изчезне, а само предполагат. Утре ще направят други изчисления и ще предположат друго. Но поне правят нещо. Чрез тези изчисления до някъде се проверява информацията, с която разполагат.

Аз пък казвам обратното на тебе, айде да те видиме...шибат олигофрен

Виждам, че най-силния аргумент, с който подкрепяш казаното от теб, са обидите! Така че, не виждам смисъл да споря с теб. Едва ли ще схванеш нещо! Вероятно смартфона ми има по-високо IQ от теб...

До не много отдавна (само преди около тридесетина поколения примерно, а може и по-скоро) пак "много точни изчисления" са доказвали, че земята е плоска.

Вселената ще изчезне, когато успея да изпия 10 бири подред. Досега съм стигал само до седем. Гарантирам, че Вселената няма да изчезне в идните две години. Толкоз.

Слава Богу, бях се притеснил малко...

Човек да разбира вселената е все едно червей да разбира човека

Ааа, верно ли?? Колко си умен, колко си учен! Язък, че човеците в рамките на 60 години разцепиха атома и проходиха по други светове (а сега даже имат телефактори, за да не им се налага), наред с други дребни постиженийца като клониране, 7-нанометрови компютърни процесори и поставянето на основите на квантовата физика! Такива баламурници като теб винаги ще си останат с дървеното философстване на нивото на селския идиот.

Според някои вселената е произлязла от черна дупка. Какво странно има?

Малко ли хора са произлезли от такива?

да завършим всички магистрали за това време???

Според едно гениално момче - Вселената вече е изчезнала, унищожена от Адронния колайдер. Сега живеем в паралелна такава.

Тъкмо след 140 милиарда години България ще се е оправила и излязла от кризата и те ти нов проблем!

Споко, Бат' ти Бойко ще отиде лично на място да оправи нещата.

Ако ГЕРБ са на власт циганите ще изкарат като нищо още 140 милиарда години......а българите, дето се пишат най-старите в Европа отдаааавна, отдавна ще са измрели

Тия пичове които минават за учени не могат с точност 3 дена времето да предскажат, тръгнали да правят предсказания за нещо което и 1% не им е известно еле пък и за 140 милиарда години в бъдещето !!!

А Чък Норис питали ли са?

Вселената ще свърши??? Според мене Путин е виновен.

Сорос е виновен

Предлагам и двамата да са виновни. Все трябва някой да е виновен. Колкото повече толкова повече.

тогава ще изчезне.

Селената може и да изчезне, ама ние няма, защото сме остров на стабилност. Също и селенията няма да изчезне...

я оглавят български комунисти - пишете я бегала...

Да го кажа на прост език, за да разберат всички българи: След 140 милиарда години Вселената ще духне свещичките и ще бие камбаната.

И ще гушне букета и ще хвърли топа.

Никога защото е част от бога