Колите на Google отново в България

В бъдеще Google Maps и Street View ще ни показват освен най-бързия, но и най-природосъобразния маршрут

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kenn1111

Ми тия данни за стотиците нови пътища и магистрали незнам кой им ги е дал.Охпеделено ще заснемат ремонтите им обаче

Пак ще ядат бой.

"Колите на Google отново са в България. От март те актуализират картите си..." Сега е средата на май. Съвсем навреме получаваме тази информация...

Имаше я и преди време, ама кой чел лел.

на моята улица пак пролетта не е дошла. на съседната дърветата са зелени, на мойта са сиви и без листа

От кого ще ядат бой - от опикани пенсионери - русофили?

Типично по байганьовски шофьорчето е подпряло лакът на вратата, като някой баровец. Откъде ги намират тези!

След като турските военни конвои се заблудиха по нашите пътища, Гъгъл немедленно са пратили коли да заснемат маршрутите наново.

Предлагам да ГИ пуснете и "вкъщи" да снимат---само от там нямат ПАНОРАМНИ снимки!!!! с Андроида млко по трудно става! Хайде малко ---умисъл вложете!! "Шпионски игри" на чужда територия! Няма да задълбавам ....повече

Ще ти снимат черджето дето ползваш за изтривалка и може да дойдат да ти го откраднат, дааа. Отде ви изравят бе.

Хапчета взе ли си тази сутрин?

Ненаврякал се врякалник не се наврещя ей.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Ся не разбрахме ЕОН-Рибаком предлагат ли филми за възрастни 18÷.......

ПРАВИТЕЛСТВОТО СПИ ЛИ???? ........ НЯКОЙ ПИТАЛ ЛИ Е БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ.... ДАЛИ ЖЕЛАЯТ... ТЕ И ДОМОВЕТЕ ИМ... ДА БЪДАТ СНИМАНИ???!!! КВА ЕВРОПА???!!! КАКВИ ГРАЖДАНСКИ ПРАВА........???!!!

Тоя street view от как почна да замазва и табелите по пътищата, номерата на сградите и имената на фирми и магазини за никакви маршрути не може да се ползва. А инак замазва лицата на хора дето си пикаят в имота. Ква файда като се знае кой живее в имота.

Във Варна преди месец бяха на Tom Tom.

да оценяваш нещо в долари е загуба по принцип. доларите ги печатат евреите, а те и без това не струват! гугъл-биг брадъра е в ядрото на аналните органи на педераската глобална диктатура на джендър-психопатите. гугъл=диктатура на биг брадъра! гугъл е върха на перверзията на диктатурата на цензурата на глобалистките глисти-масони-педофили.

гугъла, е точно като духача бил гейс, дето иска да изпълнява ролята на бог...да диктатурства над нета, а бил гейс щял да намалява температурата на планетата наместо да се грижи за жена си, педалът безмозъчен.... :-)))

Много ме кефите...... Идвате в ГРАДА от СЕЛО...... Мякате, блекате Не се социализирате ами се събирате на "групички от съседни села".... ИИИИИ вече сте Г Р А Ж Д А Н И Човек си тежи на мястото---стойте СИ там !!! Тая работа с акъла не е за ХОРА с "кал под ноктите".....батка Да не ми се обидят хората на село, аз ВИ харесвам......не понасям "новоизлюпените гражданчета"!!!

От октомври 2019 са снимките на нашата улица . ХАйде сверете си данните преди да пуискате ПОРЕДНАТА МАЛОУМНА ПИСАНИЦА !!!!!

Айде ненаврякалият се врякалник пак се разврещя. Я да си гълташ цялото канче с лекарствата и после марш в леглото бе, не се наврещя не се.

LOL, селяндуршерът-трол ми задава място на произход, добре сме. Я марш оттука бе, дори да си роден и израсъл в центъра на София като мене пак си селяндуршер, я се виж.

Лекарствата.

Айде пак се олигави до ушите и се изпонаака няколко пъти от превъзбудено вряскане пак. Я си понащракай още десетина плюса белким мирнеш поне да не трябва постоянно да те преобуват санитарите. Ненаврещял се врякалник ей.

Това което беше построено от ГЕРБ , чалгарите и лумпените на Манолова не могат да го боядисат !

В повечето европейски държави, да не говорим за големите държави в Азия на тея им е забранено да извършват тази си шпионска дейност. Освен, че описват всичко заблежително по пътищата, тези сканират и WiFi-та, а после чрез гугълските телефони "заприходяват" паролите до тези WiFi-та и освен това ги използват и за грубо позициониране, ако не е достъпна информация от клетката или GPS-а.

@ dp Като ти гледам "изказа" :) , ЗАД центъра на София си расъл !!! Може да , на жълтите павета АМА на светофара ......с пластмасова чашка в ръка!!!! Аман от ДУПЕДАВЦИ---ако искаш предлагам да им дадеш да ти направят "Колоноскопия" , та да видят как изглежда "СЕЛСКИ ГЛИСТ"

Само ВКонтакте може да извършва такава дейност!

Апъл ползва ТомТом. Много по-добре са от Гогъл

В САЩ, Европа и по света не ги понасят.... наглите и арогантни гуглъри