Коментари - Шеф от Lenovo: Българите не отстъпват с нищо | IT.dir.bg
назад

Шеф от Lenovo: Българите не отстъпват с нищо

Новият шеф на Lenovo За Централна и Югоизточна Европа, Иван Бозев споделя, че българите не отстъпват с нищо на другите, но тайната към успеха е друга.

Обратно в новината

Коментари - Шеф от Lenovo: Българите не отстъпват с нищо | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заглавието за българин, статията рекламна за компютри... Какъв е тоя тютлю гювеч? И не! Не си купих леново а HP!

А аз- Microsoft Book 2.

Ал

Иначе, евала на пича, че се издигнал до такъв висок пост.

Ал

Едно време и аз бях луд фен на ThinkPad серията. Света започваше и свършваше с тях ... докато не се почнаха да се проявяват фабрични дефекти като отлепване на видеокартите, например. Само в София има поне 3 фирми, на които бизнесът им е да презалепят видеата на Леново лаптопите. Ако погледнете сервизните статистики в САЩ, може да се изненадате, че Асус, например в последните години прави изключително надеждни машинки...

Видео карти не се отлепват само на LENOVO.Доколкото си спомням HP поведоха класацията с NVIDIA, след това и ATI се включиха.Просто това се оказа технически недостатък на самите видеокарти. Но с вградените нещата стоят по друг начин. Те всички лаптопи се чупят,но пълно безумие е да си мислиш като дадеш 400-500 лв за нов лаптоп със CELERON или FUSION ,и си хванал господ за .........................

На моята работа, повечето служебни лаптопи са ThinkPad. Много качествени и надеждни машини!

Dell е марка с качество.Тия Ленково,са селска марка,използвана от селски пръчки.Беше кво беше.И кака беше мацка преди 20 години,ама стана баба :)

Леново прави най-яките компютри сега, а не преди 20 години. Най-яките технологии, иновации, дизайн, здравина. Именно за това са N1 в света, колкото и това да не харесва на някои БГ селя ци-хейтъри :))

Пусна сълзичка .... две ..... рева..... не мога да спра ..... какво да каже човека, че работи за менте фирма ли?! Фирма закупила част от IBM и в последствие затрила създаденото от американеца.... абе рева, сълзи ........

Ползвам Т420 от доста време.Нищо му няма ,просто си работи.Безумно здрав и надежден.

За разлика от десетината служебни боклука, от които колегите се молят да ги отърват. Счупени корпуси, прекъснати лентови кабели, повредени матрици, умрели пиксели недоразуменията пън ен.

Защо не попитате шефа си, защо ви е взел за без пари нисък клас машини? В БГ е така, пари за компютри не е модерно да се инвестират, но за коли и представителни - задължително :) Малко статистика - В Лондон, Ню Йорк и т.н. бизнеса ползва ThinkPad, най-здравият лаптоп в света!

Искали сте да минете тарикатски, като спестите пари, а да въртите бизнес. само че при китайците този номер не върви. При тях получаваш това, за което си платил. Продукти, които на външен вид могат да изглеждат абсолютно еднакви, ги сглобяват с различни по качество части, които си отговарят на цената. А вие сте хитрата сврака, с двата крака.

Ето за такива българи пишете по-често. Нужно е народа да види че има и други, нормални и свестни, а не само мутри, кифли и корумпирани политици. Браво на момчето.

Разбира се, има и други. Едни такива 80% например.