Лондон субсидира местни производители на полупроводници

Предвижда се финансирането да е в размер до няколко милиарда лири

Обратно в новината

Коментари - Лондон субсидира местни производители на полупроводници | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да взимат пример от руснаците да разглабат перални.

Едно време бай Тошо откри такъв завод в Бълрария. След 10 ти тъпунгерите му се подиграваха. Попупровадници, догодина цели проводници. Толкова им е ъкъла.

айде догодина и англичаните цели проводници. :-) Бай ти Тошо ги е изпреварил с 50 години. :-) Прогресивен си е бил другарят.

Само пластините или и чиповете? Че не става ясно от статията. Върху пластините се нанася топологията на чиповете

За сведение на тъпоумието - с чип от пералня можеш да направиш само пералня .

Субсидират...всеки който намери проводник (жица) я срязва наполовина за да я превърне в полупроводник.

кафа вече от сган с мнение но пък с високо свръхсамочувствие, за твое сведение такова нещо като чип за пералня няма. Има микропроцесорна система със захранване и съответните портове, програмирана да прави нещо, в това конкретно положение да замести механичния програматор. Чипът може да е всякакъв от класа микропроцесор/микроконтролер със съответната периферия. Аман от агресивни идиоти.

А що само перални? Телевизори, компютри, джиесеми, хладилници, всяка платка се която се докопат, днес всичко се прави с процесори , които винаги могат да се препрограмират за ракети. Опа, са се тресна о тъпата тиква, първо Урсула изрично каза перални и второ ватенките имат проблем с програмирането и вкарването на фърмуера ... пак щото Урсула така каза

Хем си прав, хем и си дръвник. Няма чипове за перални, но ако си обърнал внимание, в пералнята ти не са сложили 16-ядрен Xeon, нали? С чипове управляващи перални не можеш да управляваш ракети, примерно. Микроелектрониката в домакинските съдове и домашните електроуреди не може да се ползва за военни цели.

Те и американците това правят в момента - имат няколко фабрики, но се засилват, подготвят се за война с Китай ...