Коментари - ”Мордор” съществува, но на луната Харон | IT.dir.bg
назад

”Мордор” съществува, но на луната Харон

Американската сонда "Нови хоризонти" откри, че северният полюс на Харон - най-големия спътник на планетата-джудже Плутон, е покрит със слой тъмен прах.

Обратно в новината

Коментари - ”Мордор” съществува, но на луната Харон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Es irrt der Mensch, solange er strebt. " Гьоте и въпреки това, човекът постоянно се стреми да открие нови и нови хоризонти. Такава е природата му, а има толкова много за откриване - микро и макрокосмосът са безбрежни. /А колкото до дребосъчето путин - жалък слуга на Сатана и като такъв ще гори в ада, та можем само да му съчувстваме./

Е ся видехте ли колко трудно ми беше да стигна до маунт дуум, трябваше зелени човечета да бия, жалки платени орки и тролове, но поне унищоших пръстина

Не искам да омаловажавам достиженията на тази автоматична станция,но те не могат с нищо да помогнат на човека в усвояването на космоса.Човешкото тяло за сега НЕ Е ПРИСПОСОБЕНО ЗА ДЪЛГИ КОСМИЧЕСКИ ПЪТЕШЕСТВИЯ.Твърде много са непривичните и неприсъщи на човешката биология космически фактори-безтегловност,радиация,клаустрофобия,психологическа несъвместимост от монотонната обстановка,плесени,гъбички,акари,трудности с рециклиране на вода,биологически отпадъци и въздух,абсорбирани на газове и миризми,деформация и заболяване на органи от недостатъчна натовареност,метеорити,ненадежност на системите....Изобщо да живеят автоматите,браво на "НОВИ ХОРИЗОНТИ"

Човешкото тяло не е пригодено за дълго плаване. Твърде много са непривичните и неприсъщи на човешката биология океански фактори-скорбут, клаустрофобия, солена вода, развалена храна, бури, вълни... И все пак са обиколили замята на онези черупки.

Сите ромляни на Харон!

Може да заселят нашите орки там

Така ще се запомни, че на Земята по наше време е имало доста демони.

Е сега вече трябва да се качат на орлите, за да занесат пръстена дотам :)

орлите от запад представляват американската авиация

Абе черен прах бол. Виж белия прах е друга бира.

а леговището на путин откриха ли го там :))) до планината маунт дуум :)))

Поредното жалко човече, с още по-жалките дето му се кефят. Я бързо провери жената, да не би Путин да я е забременил, докато си прекалено зает да ревеш, че ти е виновен за всичко. Не забравяй да споменеш Путин и в темата за новите японски самобръсначки с компютър.

така е в мордор там хората са жалки а орките - велики :))

Сега остана и хобити да намерят!!!

Възможно ли е тъмният прах да скрива наличието на кратери?

Глупости!!!

Би могло, но ще трябва бая прашец за тая работа...