Коментари - Мързелът е заразен | IT.dir.bg
назад

Мързелът е заразен

Учени установиха, че мързелът е заразен.

Обратно в новината

Коментари - Мързелът е заразен | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МЪрзела носи просперитет на огромни територии .Хората и други с е отглеждат основно с цел несъзнателно справяне с невероятно трудни задачи нерешими по друг начин.. Вместо да се бъхтят по десет часа зад бюрото в нагло вредни условия на живот облъчвани от СПИН скенери/луминисцентни и подобни лампи/ тази мацка решава с тяло докато се излежава важни задачи несъзнателно..

МЪрзела носи просперитет на огромни територии

Фейк нюзс! Учени, френски???? Хаха, кои са те?! Мързела това е инструмент за насилие от робовладелците към робите. Експлоататори към експлоатирани. Потисници към потиснати.

Научих се да летя, като скачах и падах, обаче веднъж скочих и след това забравих да падна... и така се научих!

Гогов, ха сега прочети това, което си написал, и го преведи на български език, ако обичаш! И без да използваш гугъл-преводачката, ако може...

У нас държавните чиновници винаги са били болни от тази зараза.

Мамиту им мръсно - заразили са ме ...

Какъв мързел? Раята трябва да е заета да работи и да не надига глава, че току виж на световните господари им се разклатил стола.

Алоу, журналЯта... това сами разбирате ли си го "На тях им били поставени задачи включващи усилия /за да се проследи мързелът им/ рискови ситуации свързани с това дали са предпазливи и със закъснения, за да се подложи на изпитание тяхното търпение."

Единственото нещо което е по-лошо от големия мързел е големия работохолизъм!

Не е така, просто заблудените като видят реалността на своята участ и логично пращат пОздрави на каращите ги да работят.

При мен си е вроден талант!

То работлив французин да сте видели?! От виното ще да е... .................................... Тия дебили, нямат ли си друга работа

На ваксината против мързел? И къде можем да се вексинираме?

Ваксината се каза "кютек" или "Q-tech". Прилагала се е повсеместно върху мързеливите преди около век...

Че и ваксина още няма открита ...

Има, има, казва се глад. Редовното гладуване елиминира всякаква форма на мързел.

Късно сте се сетили учени. Че мързелът е заразен вече го установихме около 1950-55-та. Наследство от комунизъмА, където се очакваше да работим колкото можем, а да вземаме колкото искаме, така се установи генерацията на скатавкаджиите и мързеливците.