Мъск: Очаквам 1 милиард души в Twitter

Милиардерът говори със служителите на социалната мрежа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако ще ни посрещаш с кебапчета - идваме. Ние, българите, на това се ловим. Едно кебапче с филийка хляб и дива чалга за фон - те ти 4 години управление и кражби до насита.

"Милиардерът предложи и по-либерален подход към модерирането. "Трябва да позволим на хората да казват каквото искат", каза той на служителите в Twitter." винаги съм смятал че това Туитър, Фейсбук или който и да е там, не им е мястото да модерират/цензурират/ограничават каквото и да е. В крайна сметка в една държава едно е прието, в друга друго, в трета трето ... може в САЩ да е лошо да произнасяш думата негър, но другаде думата да е съвсем нормална. Според мен би трябвало съответните мрежи да разработят цензуриращ/модериращ панел който да предоставят на всяка държава да администрира по нейно усмотрение за своите потребители. Примерно псувам на негър някой, щом в САЩ това го смятат за крайно обидно, нека ме баннат и съдържанието ми не се вижда в САЩ, но останалия свят за който думата негър не е особен проблем нека си вижда постовете ми.

туитъра е компроментирана, педераска платформа с китайски надзор. това не ме влече, въпреки милиардите зомбита на мас-медиите- аре джа - на марс! тъкмо ще имаме пространство за дишане. Бог с нас

Бог с нас с две думи- еби си майката, мъск! до гугълчетата с техните ръждиви светофари, лодки , коли, къщи и друга принадлежност ще ви отвея така, че ще забравите как се казвате! и Бога ми, ако Бога ми не го направи с вас, педи смръдлив! а Бог с нас

Мьен ни мъ чакай!

...

Нека позная - изгонили са те от там. За такава омраза, няма начин да е друго.

Комунист, вярващ в бога... оксиморон...лъжец или шизофреник... кое от двете си?

В Бог ли вярваш бе болшевик окъсан? Навремето хиляди църкви взривихте, сега набожни станахте Най-големите боклуци сте на света!