Мъск премахна акаунта на Кание Уест от Twitter

Рапърът направи поредица от антисемитски коментари

Обратно в новината

Коментари - Мъск премахна акаунта на Кание Уест от Twitter | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Йе, както се нарича в момента, е изплискал легена.

Е то според много учени не се е случило, но когато някой предостави доказателства или изчезва или отива в затвора. Свобода на словото...... Таратанци. А и броя не чернокожите роби избити от белите американци, заедно с индианците и аборигените може да се окаже че е в пъти по голям от този на евреите, но не съм чул някой да съди англичаните и белите американци за това САЩ от самото си създаване винаги е крадяла ресурси и е използвала робски труд. Преди ползваха негрите, после ползваха азиатците. Така се правят големите пари. С кражби и робски труд. Затова едно време ни взеха в ЕС, евтина работна ръка, пазари за тяхната продукция и затваряне на местното производство, овладяване на стратегически сектори като армия, полиция, образование, енергетика и водоснабдяване. Ние вече не можем нищо защото всичко се управлява от чужди компании. Утр французите ако кажат и могат да спрат водата на София. Чехите могат да ни спрат тока..... Изобщо не държава, а територия Вече едни домати не можем да от гледаме и разчитаме на внос

Великите консуматори

Че този е малоумник е ясно, но защо Мъск приема, че читателите му са също малоумници та да му се вържат на акъла?

Айде още един плоскоземец. и разбира се върл фен на путлер

Тоя кюнец знае ли Хитлер кво е правил с такива като него! БУАХХАХАХАХАХА

той хитлер и психичноболни е трепал

Е то според много учени не се е случило, но когато някой предостави доказателства или изчезва или отива в затвора. ========== Малоумник, нацистките концлагери са правени по подобие на съветските такива! Хитлер изкопира лагерите на приятелят си Сталин! ВСВ времената около нея са била дъното на човешката жестокост и бруталщина! И тук не става въпрос само за Хитлер или съветските психопати! Дори съюзниците са правели нечовешки неща! Дрезден, Хирошима и Нагасаки!

Тоя е и двете! Направо е бил пътник в ония времена!

Еее, как така в страната с най-голяма свобода на словото се случва това? Нали всеки има право да си изкаже мнението?

Я дай данни за "избитите роби" Да те светна Робството не е от вчера, в античността е било масова практика, в някои части на света си отива чак в 19-20 век. Например в рашка - 1856, преди това в моаскалските вестници е бъкало от обяви за продажба на крепостни Робите обикновенно са били от същия народ или съседни. Ситуацията се променя с откриването на Америка и възраждането на робството в еропейските колонии По карибските острови, първите роби са местните индианци, а после бели затворници Едва след това се появяват черните, ама продавани на бели роботърговци от други черни. Например кралство Дахомей - днешен Бенин се е издържало от продажба на роби.

Не е на добре, когато Хитлер ти е пример.

10 дена на вода !

mask-premahna-akaunta-na-kanie-uest-ot-twitter Това ви е URL-ът за тази новина. Толкова ли не можахте да им напишете правилно имената?! Дори е на латиница!

Ти глупак ли си?

Това е автоматичен превод на заглавието от български на английски или по-точно на латиница.

В САЩ робството е отменено с поправка в конституцият след гражданската война през средата на 60-те години на 20.век.

Средата на 60-те години на 19. век.

Руските тролове защитават лудият Уест! Поредното доказателтво, че раZZия е НАЦИСТКА държава!

И като е автоматичен, да го оставим толкова безобразен. 3 string-a са, толкова ли не може някой да ги промени за 10 секунди?!

Кое му е английското на латинският бе, Кание?

Не го знам той какъв е, но ти очевидно си лицемер.

От резерватите с индианци са гледали и са "доусъвършенствали". На вас все или руснаците или циганите са ви виновни.

оня ден обвинявахме Апъл, че не харесвали свободата на словото, днес запушваме устата на някой да не говори щото не ни харесва какво казва ... много последователно!

Ехее, колко задълбочено е станало граматическото гестапо! url-то точно за първи път в живота си обръщам внимание какво пише в него.

свобода на словото, това-онова?

да си посерко, скапаняк и дришльо, нали? Пишлеме неприятно..

Ама ако това беше в Русия щяхте да опищите орталъка, че нарушавали свободата на словото. Лицемерието ви е безгранично.

Между свобода на словото и словоблудство има голяма разлика

Защото лъже и изопачава историята

Там отдавна са забранили всичко освен славословене на Путлер

В резерватите хората са свободни, бе боклук

Лъже или не, няма значение. Ако има свобода на словото, може да си пише каквото си иска Няма демокрация, само на хартия има

Ако Кание лъже в нещо, то той сам ще се компрометира. А не априори да му вменяват вина. Значи бели, черни, индианци може да бъдат наричани всякак и дори да се подиграват с боговете им. Как беше онова чифутско стенвестниче? - Charlie Hedbo? Но за чифутите или нищо или само добро?

"Свободата" свършва там, където се настъпи Лихварския тефтер. Преди вече повече от 10 г, в частен разговор ГЕНИЯТ на Висшата Мода Галиано изрича думите: Зад всеки проблем по Света стои човек с характерен нос. Изключителна смелост и "железни топки" за моден дизайнер при това гей. Днес Лумпенпролетариата не знае кой е Галиано. Името не-само е забранено, но е ИЗЧАГЪРТАНО до последната му буквичка навсякъде.

150000000000000000000000000+++++++++++++++++++++++++++

Кание си е най-обикновен комунист. Милиардер, както много други комунисти.

На всички жалещи свободата на словото ще кажа едно - СВОБОДАТА на сволото ГАРАНИТА, че дъжавата НЯМА ДА ВИ ПРЕСЛЕДВА, а не, че ЧАСТНА ФИРМА не може да ви изтрие акаунта в ТЕХНИЯ ПРОДУКТ!!!! Още повече, че ЧАСТНАТА фирма ИЗРИЧНО ви е предопредила какви са правилата и че нямате право да правите това! Все едно да пуснете съседа и той да ви се изходи в центъра на хола, а не в тоалетната....е ЩЕ ГО ТЪРПИТЕ ЛИ??? НАЙ-ВАЖНИЯТ ИЗВОД - НЕ ползвайте социални медии за мислите си, СЛОЖЕТЕ си един микроблог (вече става точно с 1 клик) и лейте каквото искате!!! ТОВА е духът на Интернет, а не някакви социалки с техните си правила и ограничения! Спокойно, няма да ви вземат домейна, освен ако няма фалшиви лекарства или детска порнография!!!

Че Кание да е казал лъжа??

Хора, които са против "нацистите" от Украйна, подркепят Йе, койт открито си казва, че за Хитлер и Русия... Май и на хора, трябва да сложа кавички...