Коментари - Междузвездната комета "Борисов" може да се разпада | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кръстили и комета на името на тиквата. Ха, ха, ха.

Хахахха МОЖЕ ДА СЕ РАЗПАДНЕ ИЛИ СЕ РАЗПАДА??? ДИРЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Я ГО НАПИШЕТЕ ТОВА ЗАГЛАВИЕ ПРАВИЛНО??

Абе, правилно си е! Виждат, че нещо става и предполагат, че "може да се разпада". Не са сигурни дали е това, затова "може"...

Комета Борисов, планета Банк ъ Я и останалите сателити от герб дпс бсп изстреляни от червеният комунокосмодрум Комсомолска звезда под зоркото око на астрономите-астролози от обсерваторията Болшевик.

бе къв е тоз Генади бре, и то от Крим - долни инсинуации, тва е Бойко и е от Банкя!

Нашият Борисов е по-здрав и от комета. По-здрав е от цялата Вселена, умножена по милион. При него разпади няма. Само събирания.

Ген. Мутафчийски: Няма събирания!

От кога чакаме Борисов да се разпадне! ;)

Все е нещо...

Аз а ви кажа честно съм малко скептичен към този обект, защото не беше потвърден от независимите руски учени. Ако те не потвърдят нещо подхвърлено от НАСА или Краварника, можем да сме на 100% сигурно, както и колегата по-долу е писал, че е най-вероятно Холивудска анимация.

Реално погледнато, руските учени не са потвърдили и наличие на мозък в главата ти. За това и всички които четем глупостите ти, сме много скептични за наличието на такъв.

странно защо тогава носи руско име. А може би Крим е в Украйна, и това са украински учени.

ай дано, ама на да ли...

Звездна комета, нанайси. Няма такова чудо, това е художествена измислица. Аз като съвременен Питагор вече направих изчисления и установих че не може да има такова небесно тяло, защото няма такова небе и реципрочно такъв Космос. Всичко е художествена измислица на Холивуд, както и кацането на Аполо на Луната.

Тю, язък!!!! Аз пък си мислех, че е кръстена на нашия мутро-премиер!!!!

гладна кокошка просо сънува

Нищо ще продаде къщата в Исапния и майбахаще си порададе и ще се върне на село хаха

Дали е знак Свише?

Хаха, колко емблематично, името Му и разпад станаха синоними :)

Виж, ся и на коча мъдете се клатушкат здраво ама не се разпадат, а виии от БСП тичайте от зад.. ако паднат ще има лапане яко