Коментари - Официално: Сатя Надела е новият шеф на Microsoft | it.dir.bg
назад

Официално: Сатя Надела е новият шеф на Microsoft

Бордът на директорите на Microsoft съобщи, че Сатя Надела ще замени Стив Балмър на поста главен изпълнителен директор на компанията.

Обратно в новината

Коментари - Официално: Сатя Надела е новият шеф на Microsoft | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле този ром какъв висок пост ще заеме ! Вероятно новият девиз на майкрософт ще бъде " Бате, бате - купи си ундоЛс бате" !

Странно, как разни тролове с инсталиран от приятели Windows дават акъли за нечувани от тях технологии. Щом има такава огромна нужда от "свестен" софтуер - ами напишете го, дайте го хората и станете милиардери. Писането по форумите само хаби ток и скапва клавиатури.

Странно как разни самовлюбени киселяци се възмущават, че хората имат мнение и то не съвпада с тяхното ! Нужно ли е да създаваш софтуер, за да изразиш мнение, че този на който работиш не ти харесва и е пълен с грешки, недомислици и бъгове ?

Да живее ЛИНУУУКС, уверете се в развитието му на link.

Не мога да насмогна да чета новините и форума във българския портал на Линукс.

Че в български портал на Линукс е като тези коментари.Всички теми визират Windows и всички се надпреварват да плюят.А ако нещо попиташ, значи си некадърник и си долнопробно животно.

Всяка Неделя е шеф на Microsoft - да бе, да!

Само в сряда ще е шеф.

Или както казва народа по сръбско - ама това всяка сряда ли ще е?

тоя като го слушам какви ги плещи врели-некипели, все едни празни приказки, едва ли е наред с акъла. Истината е, че МС ще са винаги на върха, дори и мен да сложат за CEO.

А на кой му пука? М$ си остават крадци, "правещи" бозав софтуер

Ти цял живот ще си останеш мизерен лн*р. На кой му пука за мнението ти?

Купил си си "софтуер" M$? Дал си пари на крадци? Ясно. Щом така си почнал цЕл живот ще си на дъното. Ееех колко мъка има по тоя свят...

А какво е "ля*няр"? Израз от хубав екзотичен край на България? Обида ли е нещо? Не стига че си: а) неграмотен б) неудачник с промит от ТВ мозък но и в) харесваш МС (масов смях) Кофти комбинация Начинаеш програмиС с огромно самочувтвие си нали? Само да те светна - цЕл живот ще си останеш начинаещ.

като чета коментарите надолу ми става ясно що ни е калпава държавата... щото всичките сме все умни и красиви... Човека може да не е красив но ще да има достатъчно акъл щом е стигнал до този пост в една от най големите софтуерни компании... интересно ми е тия сульовци и пульовци с високо интелигентните си изцепки до къде са я докарали та да се присмиват на човека??!

Още хиляди години ще тичаме след англо-американците,докато се питаме ,а бе тоз мангал ли беше или печка те хората гледат не боята ,а акъла в главата.Сега печката е президент на САЩ,а мангала на най-добрата им компания.Ние великите арийци ще продължим с тичане,като хамстери.

В един късен неделен следобед, Бил излезнал да си изхвърли боклука и видял край кофите да се рови някакъв цветнокож. Как се казваш? - попитал Бил, неделя - отвърнал оня. Не те питам кой ден сме, а как ти е името? - отвърнал му Бил и нали си е филантроп, го направил голям Шеф..., това е истинската история!

Коя?

Стрина Сатя от вашето село.

Сватя Неделя, от къде ги намира такива гросмайстори бай Бил?! :) Дано му върши работа, наистина Майкрософт не си сменят току така директорите.

Човека вече 22 години работи в Майкрософт. Напоследък го раздава директор та няма никаква смяна, просто са направили още една крачка.

Не го знам, но ми изглежда по-уравновесен.

Перфектната комбинация: китайски хардуер и индийски софтуер! Китайците и индийците работят много, това е факт, но работят некачествено. Казват му на индиеца напиши тази програма, верно написва някакво подобие на това което се е искало от него, прибира си заплатата, но е писано през пръсти, пълно с грешки и нестабилно. Същото и с китаеца, прави някяква техника, на външен вид доближаваща се до това което е зададено, обаче със спестени матеиали, некачествени сглобки и работещо няколко месеца. Има да си мечтаем по добрите продукти с европейско качество: швейцарска прецизност, немска точност, италиански дизайн...

Всъшност има доста разлика между индиец и индиец както и между китаец и китаец... При подходящ надзор, ръчкане и набиване на канчето и индийци и китайци произвеждат качествено.

Хаха. Кой го казва? Има ли по-голям мърляч от тебе българино?

Ха, ха ! УинДОС 8 с плочки УинДОС 9 с тапети с цвят къри :) Същата дрисня!

Като не ти харесва не го купувай бе дрисльо смотан. Не, че някога си плащал за windows. На такива като теб все нещо не им е наред като на недоиб*на госпожица. Инсталирай си линукс.

сватя Мандела, не го ли изпратихме наскоро в царството на вечните прозорци?

изглежда пич, който ще върне компанията там, където беше при управлението на невероятния Бил Гейтс - на върха, където й е мястото (а и чичо Били ще помага)