Microsoft: Internet Explorer e рисков

Освен бавен, браузърът е уязвим и на атаки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

alexvirt

Явно че за Microsoft Internet Explorer - не е от първостепенна важност, поради факта че на пазара има достатъчно много браузъри. Най добрия Браузър в момента е Брейв / brave.bg / абсолютно Сигурен, бърз и без реклами. Зарежда сайтовете до осем пъти по-бързо от най-популярните браузъри в момента.

Нещо, което работи не го поправяй ;)

накрая и М&М си признаха нещо, дето целия свят знае от години.

Много искам да видя как се подписва с електронен подпис на Borica какъвто и да е документ в уебсайт, отворен през Edge :)

Нали затова Майкросфт УМОЛЯВАТ такива да махнат ActiveX защото не искат да го поддържат вече!!! Tова че някой живее в каменната ера дали е проблем на Майкрософт???

Явно не си много наясно с технологиите.

Сиреч, купете си нов софтуер.

Нали преди месец-два, пуснахте новина, че Microsoft ще заменят Edge с Chrome базиран браузър?

Кажете го на НАП

NOI,Mitnici,statistika i dr darjavni iSRAtucii..

Най-добрият браузър за сваляне на браузъри.

Най-големия проблем на Майкрософт са потребителите. За съжаление точно техните продукти позволиха на технически неграмотни хора да се изявяват в компютърната област. А сега те вече са и мнозинство и всичко се върти около тях ... и около парите им.

Много си прав! Но виж само какви пари направи Microsoft от това че позволи на всяка секретарка да може да си мисли, че се изявява като хакер! Между другото работил съм и отвреме навреме ми се налага да работя на MacOS повярвай ми много по недрожелюбна и гадна система за работа е! И въпреки, че е UNIX базирана не ти позволява много неща дето UNIX ти дава възможност да ги правиш! Но пък както се вижда Apple не са много напред със MacOS потреблението!

М$ 'инвестира" и в държавната администрация най-много. НАП-ърите до скоро изискваха ползването на ИЕ задължително, за да могат фирмите да си подават ДДС инфо всеки месец. "СпециЯлистите" им бяха направили да е с ActiveX контрола, а това е изгъзица на М$ за ИЕ... И веднга 100% от счеоводителите на фирмите регнати по ДДС трябва да ползват ИЕ! Много тарикатско, нали?