Microsoft поскъпна до над 2 трилиона долара

Сега тя струва колкото Nvidia, Samsung, Visa и Tesla взети заедно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Покрай големите балони винаги се търкалят и по няколко кабърчета.

Явно долара е поевтинял доста.

"инфлацията от 1970-те." Да беше от "1970-тА", разбирам. Да беше "от 70-те" - пак разбирам. Мисирки!

За справка, в момента БВП на путинова Русия е ..... 1,7 трилиона $! Т.е. само Майкрософт е по-голям от цялата руска икономика! БЕЗ КОМЕНТАР!

това е истинският пробрем на света, компании от битове, които изчезват като им дръпнеш шалтера, струват повече от всичко нужно на света за да живее една година. Реално Майкрософт и другите "хойтек гиганти от битове" като Амазон, Фейсбук, Туитър не струват колкото доматите от пловдивското поле. Това веднага ще стане ясно при един катаклизъм. Но докато има такива икономически правила на играта, ганьовци винаги ще бъдяат най-бедни, но пък затова не им липсва глупост да се радват на тези които ги обират.

Да, любимата ти Русия бедствия не я ловят, там вече е като след торнадо при 100 години комунизъм

И тва го написа на лаптопа си с уиндоус ? на амриканския интернет ?

Аз мога и без уиндоус но не мога без вода, домати, ... А и въпросът не е да го няма уиндоус, а дали трябва да струва толкова. И ако не беше уиндоус, щеше на някаква си берьозка или дао-бао и пак щях да пиша. Пробемът е, че нещата без които можеш струват хиляди пъти повече от нещата без които не можеш.

Ами да бяхте написали кой е на първо място и кога е преминал "бариерата" от 2 трлн. Като преписвате поне го правете докрай. Нещастници. https://www.cnet.com/news/microsoft-joins-apple-in-2-trillion-market-cap-club/

"Just twenty years ago Apple was on the verge of bankruptcy and it wasn’t Steve Jobs that saved them, but rather their greatest rival at the time, Microsoft"

Е то това е все едно 2 руски федераций с двама путиновци третия безплатен на промоция.

"федераций" някой римски генерал ли е? Неграмотен, а плямпа глупости по форумите.

Федерации извинявам се за грешката . Айде за забележката на моята граматика , вдигам себестойността на руската федерация на равностоина с Майкрософт. Влачи чувствай се по-скъпа СУКА !