Коментари - Microsoft Teams вече ще може да се ползва и от колата | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази статия от коя година е? Защото функцията за прехвърляне на разговор от ПС на телефон работи вече. Иначе MS Teams е една доста добра програма. Бих казал, че сиско гризнаха дръвцето.

След като съсипаха Skype, сега получиха супер ниша в която се намърдаха с похвална бързина. Браво на вече не толкова новото им CEO

И за какъв им е да съсипват Скайп, като той е техен ??

Skype излиза през 2003 г. и тогава няма нищо общо с Microsoft. Закупен е от Microsoft през 2011 г. Това, което Батко има предвид е, че след закупуването на Skype от Microsoft софтуерът вече не е същият. Аз самият вече не го ползвам.

и за чий хой ми е M$ в колата

Брей. Какво чудо сътворили. Аз не знаех, че не можело да ползвам тиймс в колата до сега и го ползвах. Телефона вързан към блютута на колата, и га тръгне витруалната среща ми излазя през говорителите на колата. А они ме слушат от микрафоня на колата. Телефона го мятам у багажника да не ми пречи га карам, да се изкушавам да ровя из нетя, че да се бутурясам нейде.

само там ми липсваше скапания MS Teams, покорно благодаря и за тази ненужна опция...

хе.хе Преди повече от 15 години имах телефон дето също с гласова команда можеше да отговаря на повиквания... И други неща можеше, ама да не влизам в подробности.

Сега ако направят да работи невероятната функция търсене на текст в чат съобщенията, нямат да имат равни ...

Предлагам да го интегрират и в общественните тоалетни, на автобусните спирки и в метрото. Красота!

Мисля, че е по-добре да се съсредоточите, докато карате. И какво, вече и от колата ще се чувстваме длъжни да работим? Миналата година шефът на един приятел му праща мейл. Човекът е на път с колата (шефът му знае, той го е пратил да пътува), няма как да отговори. На следващият ден шефът му вдига лют скандал защо не е отговорил веднага, било спешно. На мен лично ми се е случвало някой да ми прати мейл в 21:30 и след около час да ми звънне да ме пита защо не отговарям.

И по-лошо ще става. Каквото си посееш, това ще пожънеш.

Така е! Робите не трябва да имат нито една свободна секунда ...

Супер, сега освен женат, може и колежките да ти дават акъл къде и как да караш - сиреч онлайн кибици

Роби, роби, всичко е направено да работите денонощно. И дори когато спите и серете. А Бил Гейтс дъртия сух педер, той ще го ползва ли от колата. Може би да, за да контролира робите, а той самия роб на себе си. Идиотщини, идиотщини, Загина ей истинския сват. Сега е свят на роби, зомбита.

Kliment

Гейтс отдавана не работи в Майкрософт а се занимава с филантропия. и си гледа 3те деца,

Не знаехм, че да продаваш "ваксина", която води до стерилизация се нарича филантропия! Отворихте ми очите ...

децата му отдвна не са във възраст някой друг да ги гледа.

Ией, вече ще мога да работя и докато карам....

Ще работиш ами, докато чукам жена ти.

онлайн?

Ще чукаш на баща ти разпрания гъз.