Коментари - Moto Z2 Play е най-иновативният смартфон у нас | IT.dir.bg
назад

Moto Z2 Play е най-иновативният смартфон у нас

Motorola се подготвя да направи голямото си завръщане на българския пазар с изключително любопитна гама от смартфони.

Обратно в новината

Коментари - Moto Z2 Play е най-иновативният смартфон у нас | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАТО ЧЕТА ДЕБИЛЧЕТАТА И СЕ ЧУДЯ НИКОЙ ОТ ВАС ЛИ НЕ ЧЕТЕ САЙТА GSM ARENA - ЧЕ МАЙ ГО ИМА И НА БЪЛГАРСКИ .... ТАМ КАТО ПУСНЕШ ТЪРСАЧКАТА ЗА ТЕЛЕФОН И ИЗЛИЗАТ 15-16 МОДЕЛА КААТО МОТОРОЛКАТА ...:)))

Приставката на JBL е направо уникална. На стария модел Z направо размазва кубчето на сону. А може да се зарежда и с телефона и отделно.

През май си поръчах MotoZ от Германия за 570 лв. Тук искаха за него 1100+ въпреки, че беше ясно, че МотоZ2 ще излезе следващата седмица. Цената за МотоZ2Play, който е по-нисък клас от МотоZ2, тук е неадекватна. Иначе като телефони са наистина различни и интересни и най-важното бързо получават upgrade/patches. Който не е имал такъв няма как да го оцени. Поръчал съм си сега проектора (от UK), за децата като ходим по планини и морета.

Леново Vibe Z2 pro,няма такова Куче...

Добра цена за балъци.

Поредното чайнско менте. РИП Моторола.

Какво иновативно има като пак е с Хандроид:)))

Ето това вече е яко! В предната статия за ръсшистанския боклук наречен телефон се твърди че бил най-сигурния ахахаха Панелници тъпи, това тук е сигурно. Оригинален американски телефон на великата американска фирма Моторола! Ама тъпите ватници откъде да знаят че има и престижни марки като Моторола те от глад канибалстват какво остава да сикупят марков тел ахахаха

Сигурни и частите са му американски и го сглабят там?

Lenovo притежава марката Motorola от 3 години. Иначе старите им неща са страхотно здрави.

Пишете "Платено съобщение", че СЕМ могат да ви пердашат :)

ARM боклуци за балъци.

На пазара основно 2 архитектури за смарт телефони - ARM и x86 (сигурно има и специализирани, но те са много малък процент). x86 са много малка част и Интел няма желание повече да се занимава с този сегмент. Tа всичко друго е ARM - дори и процесорите на Apple - The Apple A11 Bionic is a 64-bit ARM-based system on a chip (SoC), designed by Apple Inc

глупава реклама, моторола на леново има 0.01% пазарен дял и телефоните не са нищо особено. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.