Коментари - Туристическите плакати на НАСА от бъдещето | IT.dir.bg
назад

Туристическите плакати на НАСА от бъдещето

Все някога човечеството ще напусне пределите на родната Земя, а когато това стане освен всичко друго ще набере сила и космическия туризъм.

Обратно в новината

Коментари - Туристическите плакати на НАСА от бъдещето | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По нашенски на това му се вика-всичкото Мара втасала, та...

...свят" на Клифърд Саймък.

Тука става дума за бъдещето,като онова бъдеще в филма с Арни,където въздухът не беше безплатен.И вместо пари за трудът си,получаваш въздух,купуваш си въздух за да живееш. "Земята - Твоят последен оазис в Космоса, където въздухът е безплатен, а дишането лесно". Това загатва за ,,ПЛАТЕН ВЪЗДУХ''. Паричната ,,монетарна'' система явно не е надеждна в далечното бъдеще,вече парите на една държава не изразяват нейният брутен вътрешен продукт.Държави без почти никакъв БВП,въртят многократно повече финанси в съотношение с такива при които има БВП,в пъти повече и са на ръбът на оцеляването. Оправданието е РАЗЛИКА В СТАНДАРТИТЕ.

Прав си - но филмът Дилъри на време е още по-добър като идея. Вместо въздух ти продават време за живот. Идеалният рекет. Нормалния рекетьор ти казва "дай пари или ще те убия", а тук самата система го осигурява.

Не мога да повярвам че все още има хора които мислят че някой някога е излизал в "космоса". Хора събудете се. Не живеем на топка която се върти с 1600км в час.. Кацането на луната беше просто пълна лъжа, заснета във филмово студио заснето от Кубрик... Има много доказателства за гореспоменатото. Имаме снимки на Плутон, Юпитер и кой знае още какво, но все още нямаме снимка на "планетата земя", която да не е компютърна графика.. След толкова успешни "мисии" в "космоса" все още не сме видяли 360 градуса видео от това което е в "космоса"... Никой "астронавт" досега не е заснел или показал земята... Никой от тях не е казал: "вижте това е слънцето, това е земята, а ето там е луната" Отворете си очите - Приемаме за вярно нещо което ни се казва ден след ден, година след година, а не защото сме го видели със собствените си очи..

Абе на Луната, че не са ходили е ясно. Но "Никой астронавт досега не е заснел или показал земята" показва колко си изостанал. Има десетки хиляди снимки и не е нужно човек да ходи в космоса за да се снима Земята. Може би предполагаш, че комуникационните сателити и GPS системата не съществуват - правят ги с наземни кабели?

Ех, родил съм се рано :-(

На харесалите плакатите препоръчвам да гледат късото филмче Wanderers на Erik Wernquist с картини от слънчевата система. Думите са на Карл Сейган. Потърсете го в You tube ще ви хареса.

"...НАСА да изпрати хора на Марс след около 30 години..." Тия 30 години не мръднаха от както следя темата, значи поне 35 години. През това време НАСА от реална организация за космически изследвания се превърна във филмово студио и ПР агенция на Холивуд.

Има нещо прекрасно, изпълнено с копнеж и стремеж към звездите в плакатите, в духа на романтичната научна фантастика от миналото. И без зомбитата и апокалипсисите от днешната кретеноидна фантастика.

Точно. Плакатите ми приличат на корици от стара фантастика - любимата ми. За съжаление, преди да стигнем до Марс, задължително ще трябва да си разчистим кочината тук, на Земята.

ного спициалисти тука ве

малко са 30 г може би към 70 - 90 г да но за след 39 г едва ли ще успеят...

Хора на Марс след 30години!? Пази Боже... Дано някой друг се стегне и вземе в ръце та да е по скоро, че иначе се доказва само простотията и глупоста на цялото човечество! Как е възможно за почти век време в космонавтиката да не може да се иде от луната до Марс, а за войни, банки и мизерия да сме сеусъвършенствали на н-та степен. Просто е абсурдно това забавяне и човешка глупост...

Мислите като типичен косуматор. ако мобеюже по-бъроз да ви задоволят мераците. Защо смятате че човек някога ще стъпи на Марс. Може ли даправите разлика между хвърчаща парфюмирана пропаганда и реални възможности? Човек е доста ограничен в своите възможности и да се бием в гърдите и да надуваме фанфари полза няма.

Човек е точно толкова ограничен, колкото е ограничен в мисленето си. А вие си сложихте такива бариери, че... П.С. А що си мислите, че вече не сме били на Марс? Че и на Серес?

А Роскосмос пусна плакати за почивки в СирияНаша и КримНаш

Тези от НАСА се мислят за безсмъртна организация. Явно смятат да "царуват" вечно. Хитлер -15-20г.. Комунистите удържаха към 80 г. ЕС като гледам още 2-3 г. макс... За американската империя нз.

Да си поговорим тогава след 4ри години, освен ако не се скриеш като мишка в дупка?

Е, как да не им намалиш бюджета, като се занимават с такива глупости!?!

БОЛНИ МОЗЪЦИ...