НАСА представи обновен план за връщане на Луната

Пандемията е създала забавяния за програмата, но целта отново е 2024 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАСА стана като нашата Държава - всичко се прехвърля на Частни мафиотски Фирми и се крадат ЯКО пари - резултат 0 .

Пандемията е създала забавяния за програмата, но целта отново е 2024 година. Ееее, не! Бойко Борисов има същите цели. Бойко Борисов обеща, че ще построи магистрала Хемус до 2024 година. И този негов "грандиозен" проект бил достоен за Дискавъри!?!?!?!?!?!? На Луната всеки може да кацне, но магистрала от София до Варна не е лесно да направиш! Ако беше лесно, комунистите да я бяха построили, това да не ти е като да кацнеш на Луната? Гледа Бойко Борисов и се чуди - как са накацали машините по хребетите на Добруджа! Добруджа видите ли, не била равна като тепсия, много труден терен била! Затова - машините кацат там. Сигурно имат крила и ракетни двигатели? Илън Мъск да се поучи от Бойко!

Кви луни,кви пет лева бе

Те за 28 млрд. доларес ще я купят цялата луна, а те ги хвърлят за едно корабче. Смях!

Бързат да отидат до Луната, че да оставят някой и друг артефакт, защото руснаците и китайците ако кацнат преди тях ще открият че НАСА никога не е стъпвала на Луната!

Наса представила обновен план за снимачна площадка.

Нашата държава я направиха като сащ - "демократична", ама друг път.

За да се върнат първо трябва да са ходили някога. Терористичнатъа демонокрадция яко краде,лъже и убива.

парите идват тук и почваме снимките

До г-н Гогов: С колежката ти Аделина Томова от едно и също място ли "копи-пействате"? Статията ти е дословно нейната...

Шизофреника пак се развихри. Вече под шест различни ника написа една и съща глупост. От друга страна, ако си беше пил хапчетата, щеше да е голяма скука във форума... :)

Не, не! Наобратно е! Снимате се с жена ти, може и жена ти с комшията, пускате филма в мрежата и тогава идват парите. Запиши си, ако не можеш да помниш!

За кво квичиш като бит помияр

От педерасти дето не могат да ебът

Ето ти го и седмото алтерего! Май те ядосах нещо! Продължавай да бълваш небивалици, че всички да ти се посмеем на акъла! :)))

Ако не можеш, комшията ти ще свърши и сам работата. Не се тревожи!

От кого ще я купят?

Oт македонците?

Що не купят технологията от SpaceX вместо да пилеят на хората парите.

Гоги... Не се ли четете с Надето бе?

ето вижте на снимката дали не са кацали на луната . даже има и някакво 10 тонно съоръжение

Всичко става точно както съм го казал. Но все още има нисши форми на пунктуация, които се кълнат в НАСА клоуните и вдигат джихад срещу всеки по-умен.

Сиреч: Луна - нанайси. :) Просто и ясно.

Е най-сетне нещо смешно от имитаторите ми... :)

Сиреч: логика - нанайси. :) Просто и ясно.

Що толкова държиш да си вечно най-олигавеният пациент на хосписа към психиатрията бе.

Човека имидж си е изградил, трябва да го брани... :)))

Значи в крайна сметка за каквото и да си говорим, става дума за пари... в случая едни 3,2 милиарда до Коледа, за после ще видим :)

Пари трябват пари.

Те вече ходиха до луната, защо да си дават зор.

Така е аз съм по-умен.

.илифосур ог етйахуД - Опа гледах филма ТЕНЕТ и съм прихванал.

За момента финалната дата 2024 не се планира да се промени! Истината е че избора na президент ще се отрази много. Ако Тръмп бъде пре-избран, ще иска да се похвали с кацане на луната по време на президентството си и ще намери финансиране. Ако Байден поеме президентството, със сигурност няма да успеят 2024.

Ех луната луната ! Кога кацахме предния път някой днешни пенсионери не бяха родени ... и Стенли Кубрик беше жив!

Преди половин век ни трябваха две години за да кацнем на луната, а с новите технологии ни трябват 4 години. КАК ДА ПОВЯРВАШ, ЧЕ ТОВА Е СТАНАЛО ТОГАВА.

Едни кинти се точат, някога ще идат ли на луната? Засега мечта с привкус на лъжа преди 50 години Те калкулатори са нямали, смятали са на сметало и са кацали само в холивуд на площадка #3

Да бе! Да не повярваш, че Ератостен през 240 г .пр. н. е. е изчислил радиуса на Земята с доста голяма точност! Сигурно е ползвал компютър! Няма как иначе! Само с едно сметало не може!

еми той и Гагарин н е е излизал никога в космоса ама така си говори...

От трите реда, които си изписал, установих само, че не можеш да смяташ и да пишеш. На един математик за изчисляване на траекторията са му нужни лист и молив. На теб, за да си преброиш овцете, ти е нужен компютър...

Не става само с вярване, иска се и мислене! Преди половин век имаше надпревара кой пръв ще прати човек на Луната. Както и от НАСА казаха, нещата малко били претупани. Първият сателит бил руски. Първото животно в космоса са го изпратили руснаците. Първия човек в космоса е бил руснак. Жизненоважно е било американската космическа програма да успее, инак губи подкрепата на американския народ. Затова и са поели риска и без достатъчно изпитания са изпратили първите хора на Луната. Днес, в ерата на информацията, ако претупат нещата и някой пострада, целия свят ще им обърне гръб. Ще бъдат разпънати на кръст и мисията ще бъде прекратена. Затова и сега се действа по-предпазливо.

Всъщност, НАСА не се готви да се "връща" на Луната, а се готви тепърва да я посещава!

си просто неук краварски гъзззз....

Всъщност си прав! Неправилно е използвана думата "върнат", защото те не са дошли оттам. По-правилно е "отново да отидат".

Много тъмно на Луната . Как Луната огрява Земята .

Ядрото било на 5000 км под Земята. Копали са само до 13 км. Как разбраха ,че има ядро и мантия. Как разбраха че земната кора е 50 км дебела.

Над Земята няма кьорав сателит.

Стенли Кубрик и Фон Браун признаха ,че мисия до Луната не е имало и бяха убити.