Коментари - НАСА планира 4 мисии до Уран и Нептун | IT.dir.bg
назад

НАСА планира 4 мисии до Уран и Нептун

Учени от НАСА и американски университети възнамеряват да изследват двете най-малко познати планети в Слънчевата система – Уран и Нептун.

Обратно в новината

Коментари - НАСА планира 4 мисии до Уран и Нептун | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разправят, че космическите кораби до тези планети щели да са по-сложни. За пред хората щели да останат части от тях около Уран и Нептун, а главните части на корабите щели да продължат със съвсем друга скорост до новооткрити планети, където богатите искали да се заселят.

Виждам доста булгаристански глупаци се присмиват на НАСА, а на нея не й пука за тези селяндури в потури и даже не знае че съществуват. Виж безаналоговите русские техналогии са страхотни или чакай как беше - страхотно неуспешни и некадърно произведени, ха ха.

Да се изнасят хамериканците начело с бай Дончо. Кеф им на Уран или Нептун!

Радвам се на подобни новини, дори и да са само планове, те ме карат да мечтая. Но като гледам коментарите преди мен и коментарите по предни теми, започвам да изпитвам тъга, че много малко сродни души са останали.

За момента лек за ПРОСТОТИЯ в БълХария няма,много по-лесно е да избълваш ЕДИН ТОМ ПРОСТАЩИНИ, отколкото 1-2 умни приказки.ФАКТ.

Агенция СИН ХУЙ А публикува оферта за таксиметровите услуги на няколко китайски фирми да закарат товар на американската агенция НАСрА СА преди 2030 г.

Тия ли бе? Преди дни не можаха да си качат сателит. Нещо объркали, после оплескали, сателита не стигнал орбита и сега вече го няма.

Пак ли тия бе? Я пишете за съвецките безаналогови двигатели и за успешните мисии на другаря Ким на Слънцето! Тоя сай е само НАСА, Путин, НАСА, Путин...

Нека първо американците направят противоракетна отбрана. Чак тогава братушките ще им докажат, че нищо не струва.