Най-добрите снимки на Земята през нощта (галерия)

Светлините показват, че цивилизацията ни е по-жива от всякога

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РУСО-РОБИ , ВИЖТЕ СВЕТЕЩА ЕВРОПА И ТЪМНАТА РУСКА ПОМИИНА ДУПКА... ИДЕТЕ И ПОГЛЕДНЕТЕ НА КОРЕЯ ЮЖНА КОРЕЯ Е ЦЯЛАТА В СВЕТЛИНА, А КОМУНЯГИТЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ СЕВЕР Е ЧЕРНА ДУПКА..

Тези снимки са направени ( като се има впредвид втълпеният ни размер и форма на земята от около 60-80 000 км.) Няма начин от такова разтояние да се виждат каквито и да са светлини причинени от електрически ток . През наситения озонов слой не е възможно да се наблюдават каквито и да са обекти от такова разтояние Това са монтажни снимки за 80% от населението на земята . Защо не поставят една камера в реално време на изтреляна ракета, отдалечаваща се реално от земята за да разберем наистина за какво става въпрос

Виждам, че си голям специалист какво може и какво не може. А накрая предлагаш голяма глупост! Къде ще закрепиш камера на изстреляната ракета, за да не се повреди? За да снима към Земята, ще трябва да е зад ракетата, където са двигателите. С какво ще я защитиш от високата температура? И второ, при скорост от над 28440 километра в час, знаеш ли какви са вибрациите? Знаеш ли каква картина ще получиш? Не съм специалист фотограф, но такива снимки предполагам се правят при по-продължителна експозиция. Така би трябвало да се виждат добре светлините. И озона е прозрачен! Какво значи "наситен озонов слой"?

Шибам едноизмерниплоскоглавиплоскоземни идиоти,земята е кръгла и се върти!

Тези снимки не може да са истински. На тях небето е обсипано със звезди, а астронавтите от Аполо 11 мънкаха че няма такова нещо и от Луната не са видели нито една.

Нашия как да видят звезди????от Луната след като са се намирали в осветената от слънцето и половина и повърхноста на луната отразява слънчевата светлина,тва е като да се намираш на осветен булевард вечер шо който се движат автомобили със включени светлини и да гледаш в небето със надежда да видиш звезди?????

Заставаш в сянката на кораба с гръб към слънцето и вдигаш глава. Осветената повърхност на Луната не ти пречи когато не я виждаш, защото няма атмосфера да разсейва светлината към очите ти. Особено лесно е, когато слънцето е само 15 градуса над хоризонта, според собствения сайт на НАСА.

Ясно е, че за дифузно отражение не си и чувал. Иначе щеше да знаеш, че ти си в сянката, но повърхността пред и около теб все още отразява повече светлина отколкото идва от повечето звезди. А като си такъв експерт по мисиите Аполо, трябваше да знаеш и че космонавтите са използвали фотоапарати с предварително зададена и нагласена експозиция и не са можели да я променят по време на лунната разходка.

Ей така застани със гръб в сянката ми и се хвани за палците и слънцето ще те огрее там дето и не си предполагал че е възможно и тогава ще видиш ясно всичките звезди 4К

От Луната не се виждат, защото е по-ярка от звездите. Тук Земята е тъмна и звездите се виждат. Няма нищо странно.

Ай ся, тези дето светят най-много, те да си плащат за парниковите емисии!

То Земята всеки може да снима. А от Луната, нещо, НАСА? Пътека направихте все пак до там, магистрала асфалтирахте - а снимки, йок! Дали защото не сте ходили изобщо?

Щом си Аполо нещоси, със сигурност знаеш английски. Зная, че каквото и да ти предложи човек, няма да се съгласиш. А, може би си от онези, които мислят, че Земята е плоска и затова си сигуран, че няма как да се направят такива снимки, защото в профил, тя ще бъде много тънка и няма как да се види. Както и да е - https://www.quora.com/Are-the-images-of-Earth-from-the-moon-simply-fakes - ама прочети цялото, а не само разсъжденията на автора в началото. Ако, пък, не знаеш английски - твой проблем. А... интересно ми е, също така, как мислиш - Гагарин летял ли е в космоса, щото не сме били там да го видим?

Изтриха ми линка, ама ако имаш поне малко мозък, можеш и сам да намериш в нета снимки на Земята от Луната!

И откъдето и да го погледнеш, в България все си няма ток. Истанбул и Торино ще се самозапалят от светлина, в България тъмно, като на кучето у га.

И аз това щях да кажа. Дори Египет е 100 пъти по светъл.

РУСО-РОБИ , ВИЖТЕ СВЕТЕЩА ЕВРОПА И ТЪМНАТА РУСКА ПОМИИНА ДУПКА... ИДЕТЕ И ПОГЛЕДНЕТЕ НА КОРЕЯ ЮЖНА КОРЕЯ Е ЦЯЛАТА В СВЕТЛИНА, А КОМУНЯГИТЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ СЕВЕР Е ЧЕРНА ДУПКА...

Както винаги дизайнерите им са се постарали. :-) Това няма нищо общо със снимка на Земята. :-)

Ти понеже редовно снимаш Земята от космоса, знаеш най-добре!!!