17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече за никой не е тайна, че EMF излъчването от 5G мрежите далеч не е толкова безобидно, както всячески се мъчат да ни убедят платените масмедии. Примери има стотици в мрежата - подкастове, видеа, лекции на експерти и пр. Едно очевадно видео показва дърво на половина зелено, на половина изсъхнало. От към изсъхналата страна се вижда инсталирана 5G клетка. Не изглеждаше никак добре. 5G мрежите са последният умопомрачително скъп елемент от тоталния контрол върху човечеството не само здравословно, но и ментално. Добре дошли в 21 век! За наше щастие се намират смели екипи, които усиленно работят върху разработката на евтини устройства за хармонизиране на EMF излъчването от устройствата в дома, защото 5G WiFi устройствата вече навлязоха по къщите, (тези които дават 1 Gbit/s). Определено 5G мрежите ще ги има, няма спасение! Това което можем да предприемем е да се въоражим със средства за защита. Могат да се намерят скъпоструващи USB-та на определени сайтове като 5Gbioshield, но до колко са ефективни все още ми е под въпрос. Към алтернативните EMF хармонизатори изглежда спадат шунгитовите пирамидки. (внимание за фалшификати, шунгита е черен, матов токопроводящ минерал) Ако имате други наблюдения моля споделете!

ахахахаааа 5% се определяли кадо "други"... тези британци имат доста от... "другите" ;)

Vsichko tova e viarno !

"Мит 1" си е реалност която лесно можете да проверите. Махнете сим картата и не го ползвайте 1 ден. Вижте колко батерия хаби. Заредете пак и го изключете и на следващия ден вижте колко батерия имате. Хората се скъсват да правят TASKer за да ограничат броя на изплзваните цикли на фоновите приложение. Други направиха Greenify за да слагат в "дълбок сън" фоновите приложения - само и само да не се губи батерия. Маилдроида в противен случай ще ми изсмуче батерията за 4 часа. "Мит 2" - странно като си без СИМ и си спрял безжичния - как ще получат данните? Лесно може да се пробвате да си "намерите" телефона като махнете предаването на данни. Това че телефона ви събира данни, не значи че можете да ги получите. Останалото са наистина митове

ама какво да очаквате от Гогинка... преписва като не видял за копейки

Те тия вярват и в проблема от смесването на топла и студена вода.

Последното изречение най-ми хареса! 50% били мъже, 45 % жени и 5% други... :)))

Всъщност има приложения, които и на фонов режим консумират, изпращат нотификации и генерират трафик. Това не е съвсем мит.

Все пак става дума за британци...

В заглавието липсва "във Великобритания"

''Близо една трета (31%) от британците смятат, че мобилният телефон може да намали броя на сперматозоидите/плодовитостта...'' Не им намалява броя, но им забавя скороста на движение, което пак е предпоставка за по-трудно забременяване. Големи специалисти сте с Гугъл преводач....

''През 2011 г. Световната здравна организация (СЗО) класифицира радиоизлъчването на мобилните телефони като потенциален канцероген.'' ''Учените установили, че количеството на мъжките полови клетки в спермата, които имали нормална подвижност, се е понижило с 8% след въздействието на излъчването на мобилни телефони. Същият ефект се наблюдава при оценката на жизнеспособността на сперматозоидите.'' ЦЪКАЙТЕ ОЩЕ МИНУСИ НЕГРАМОТНИЦИ. ОСВЕН ПРОСТИ ЩЕ СТАНЕТЕ И СТЕРИЛНИ.

Мъжете, които носят мобилния си телефон в джоба на панталона или говорят по него за поне един час дневно, рискуват да бъдат засегнати от репродуктивни проблеми, предупреждават изследователи. Те твърдят, че броят на сперматозоидите може да се намали, когато се разговаря по мобилен телефон, който се зарежда, или дори когато го държим близо до леглото през нощта. Качеството на спермата сред мъжете в Западните държави постоянно намалява. Мобилният телефон се смята за отговорния фактор за 40% от случаите, при които двойките имат проблем със зачеването. Топлината и електромагнитната активност, които се излъчват от мобилните телефони, увреждат сперматозоидите.

ае галфони що кликате минуси на човека, съвсем си е прав...

0

Е, сега на цялата световна научна общност ли да вярваме или на руските медии? Труден избор, ако си изкуфял комуняга.