Коментари - ООН разследва Северна Корея за киберкражба на 3 милиарда долара | IT.dir.bg
назад

ООН разследва Северна Корея за киберкражба на 3 милиарда долара

Хакерите са финансирали ядрената програма на Пхенян

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - ООН разследва Северна Корея за киберкражба на 3 милиарда долара | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нагло-саксите пак откраднали отнякъде едни милиарди и кой, кой... севернокорейците ги гепили, ама в ПРЕДПОЛАГАЕМИ атаки! Оффф, тези са ми ясни до болка!

се чуддее и маеше аджиба къде са конфискуваната криптовалута от нашите митници и отдел киберпрестъпления... Кимито ги е претарашил чорипапини,луева ръка десен джоб.....

ООН що не разгледа, колко открадна Зеленски? ООН защо не разследва военните престъпления на САЩ в Ирак, заради чието разкриване Дж. Асандж лежи в затвора без присъда толкова години? ООН защо не разследва убийството на над сто журналисти само за три месеца от Израел, геноцида в Газа и снабдяването на военни престъпници с оръжие от страна на САЩ? ООН защо не разследва СЗО, Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, Урсула фон дер Лайнен и чучелото Фаучи за измамата с "ваксините" от които в момента умират толкова хора? Какво ще направи ООН на С. Корея? Ще им наложи санкции? :D

Евала на кимчо знае как да краде. Не като един друг дето краде тоалетни чинии...

Кой открадна 160 милиарда доларес на руснаците. Да не говорим за запорирано недвижимо имущество за още толкова. Кой, кой е този бандит? Питанка за бавноразвиващи.

Като нападнеш минувач на улицата да го обереш и пребиеш, идват ченгетата и те тикат в затвора, като ти джусват и една солидна глоба. Ей това им се случва и на пияните блядки в момента. Тъй че другият път седи мирно, да не видиш чудото.

Е, кой може да е пръв приятел с такива бандити? Москва, естествено.

А защо ООН не разследва САЩ за това че откраднаха 35 трилиона долара, които използват за създаване на войни по целият свят и избиване на хората и не им наложи санкции? Даже имат наглостта да си сложат брояч който покава как нараства държавният им дълг в реално време. тоест откраднатите пари: https://www.usdebtclock.org/ Записвайте се за канала ми в телеграм "https://t.me/pprazum за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

Искам само да допълня и с конкретен пример че само от нас и само от сделката за Ф-16-ките САЩ откраднаха 5 пъти по голяма сума от тази за която разследват корейците.

След година като дойдат самолетите, за дарение ли ще ги броим? след като парите ги броим за крадени? Да не забравиш тогава да хвалиш САЩ как ни подаряват самолети.

А "киберкражбата" на руските активи няма ли да се разследва? О, чакай! Тя беше демократична...

Правилно! Ако Саддам не се беше вързал на бившите си господари от САЩ и беше продължил развитието на оръжията си, Ирак щеше все още да е стабилна и просперираща страна!

Хилядолетията история на света, до сега не е имало нито една държава, която да е диктатура и да е просперираща. Не бъркай пропагандата с фактите.

Ми сега... малкия Ким , как ще го премести в другия крачол, като му е толкова голям ? !

Томахоуци-те ще му помогнат..

Не е вярно! Руска пропаганда! Хората от Северна Корея няма с какво да се хранят! Ядат само корени и бубулечки! Какви луксозни стоки?!

за долуподписания тези хакери

Поздравления на Кимчетата! Следващият път 30млрд, а пък малко по-натам 300!

Защото проваля пропагандата за 'хората без обувки' от С.Корея. Тези киберкражби със мотика ли са ги правили? Или руснаците са им дали някоя от европейските перални и гледай ти... Ако не инсталирахме достатъчно чипове в пералните за да следят и топките на котките нямаше да е така. ООН нямаше ли да го закриват, защото пречели на Израел? Да не забравят, че сградата им е на израелска земя.

Че ми пръднете на жълтия!

А ДИРАДЖИИТЕ ТРИЯТ И БЛОКИРАТ, НО СКОРО ЩЕ ОТГОВАРЯТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ!!! ДИРАДЖИИ, ЗАЩО ТРИЕТЕ НОРМАЛНИТЕ КОМЕНТАРИ, А СТЕ ОСТАВИЛИ ТРОЛОВЕ КОИТО СИ СЛУЖАТ С ЦИНИЗМИ?!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА ДЕСЕТКИТЕ ЧЕСТНИ ХОРА, БЛОКИРАНИ ЗАРАДИ УБЕЖДЕНИЯТА СИ!!!! ПОЗОР!!! ПРИ ТОЛКОВА МНОГО ЦИНИЗМИ И ПРОДЪЛЖАВАЩИ ДА ПИШАТ ПРОСТОТИИ НИТО ЕДИН ПР О СТ АК БЛОКИРАН!!! А СПАС И ДЕСЕТКИ НОРМАЛНИ ХОРА СА БЛОКИРАНИ, САМО ЗАТОВА ЗАЩОТО ПОДЪРЖАТ РУСИЯ!!!! В ТОЗИ САЙТ СА ЦЕРБ ЕРИ И СЛУЖИТЕЛИ НА ПОСОЛСТВОТО!!!! Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин (2) Това право НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА за 1.накърняване на правата и.доброто име на другиго и за 2. призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред,3. към извършване на престъпления,4 към разпалване на вражда или 5 към насилие над личността.

Ти наистина ли очакваш някакъв отговор от тези кукли на конци?

Как ги изтървахте да направят такъв удар, това се поне пет ядрени бойни глави платени от Запада.

По-лошо! За тях труда е безплатен, това са десетки центрофуги за обогатяване на уран - а руда си имат, ако не, съседите ще ударят едно рамо. Т.е. просто са си разширили програмата и трупат. Лошото е, че са и много добри в краденето на технологии и развитието им точно за определена цел. И най-важното - както южните им съседи, и те са дисциплинирани. А това винаги е било ключ към успеха!

Нали в една друга статия писахте колко са изостанали , не че нещо ама нали бяха с калкулатори

Вярно е това, само малка част от елита има компютри, но заради това че Южна Корея е много напред в компютръните технологии и Севера има специални сили които се знаимвата само с хакерство.

Иииииия, нащо Руже Игнатово да не се е скатало там?!?

Там или в някоя джунгла или землянка. :)

Е чакай бе, нали тия нямаха какво да ядат, живееха в землянки, огън палят с камъни и не знам си кво още... пък изведнъж се оказа, че не само имат атом, но имат балистика, хиперзвук.. а на всичко отгоре и хакери дето крадат крипто, спестявания.. как така става?

Тази сума е смешно малка сравнение с милярдите, които се наливат във войната с Украйна. Тази организация ООН трябва веднага да се закрие, тъй като никаква полза от нея няма. Нито спряха Нетаняху, нито направиха опит да съберат на масата на преговорите за мир Русия и Украйна. Единствената полза е благоденствието и комфорта на дремещите там получаващи огромни заплати и привилегии по целия свят. Но Господ гледа.....

Дали ООН щеше да гарантира безопасността и суверенитета на Северна Корея така, както тези разработки - на ядрено оръжие и подводници - го пазят? Дори на 1/100?

Ами ... питайте палестинците и украинците!

И сирийците , либийците , иракчаните , панамците ...

Северна Корея продължава да има достъп до международната финансова система А кой им дава достъп?

Защо трябва някой да им дава? Може просто те да не питат.

виж нашенката с лилавите венци какви суми замъкна, и още не са я хванали (или вече е заровена някъде).

После биткойна бил бъдещето, хешове, тинтири минтири.

В сравнение с милиардите които бяха предоставени на фашистите в Украйна това е нищо!

А 9те милиарда, откраднати от правителството на Кирил Петков кога?

НИКОГА ......ТЕ СА СИ ГИ ОТКРАДНАЛИ ПО ЧЕСТНИЯТ НАЧИН ,А НЕ ЧРЕЗ КИБЕР ПРЕСТЪПЛЕНИЯ

Тея нали нямаше какво да ядат!?! Как сега кибератаки от хора в първобитнообщинната ера!?!?!

Това да нямаш какво да ядеш и да си прозд като г.ззз са две съвсем различни неща.

Но пък ти си и двете в едно .

"ООН разледва" - готен виц, ще го разказвам.