Коментари - Оперативен щаб отговаря за безопасността на космодрума Байконур | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мъск му ги пази цялата наса Че и му плащат

мъсковете да заложат на земни ползи иначе да се самоизтрелят дружна някъде към друга галактика

Роскомикс съвсем я закъсаха.

на празник ти е присъщо

А на теб писането на такава ти е присъща, не само на празник, а винаги.

ядящо помия се гърчи яко а

С още два работещи космодрума - Восточный и Плесецк ? Закъсали ? Закъсва го сегашният президент на Казахстан. След като му спасяват задника ще трябва да се отплаща. Пример - Ердоган. След като го подкрепиха на преврата, който му спретнана американците стана първи приятел на Русия. И се наредиха нещата - газ, АЕЦ, С–400, домати, туристи. Асад - също. Спасиха го от ИДИЛ, даде базата Хмеймим за безплатно ползване за 100 години. Ами така е, никоя страна няма безплатно да дава кръвта на децата си ! Та нищо чудно Байконур да си остане завинаги руски, безплатно. Плюс да спрат да плащат за падналите в степта ракетни степени. Това като начало. След това - отказват се от замяната на кирилицата с латиница, и без това изобщо не им върви мероприятието. Приемат руския за втори официален език. Ей такива дребни реверанси за благодарност. Редно е.

А който не иска лопата по тила за благодарност, нали?

Со кротце, со благо и со малце кьотек

А лирата стана тоалетна хартия. Точно като рублата.

Хаха и какво ще изтрелват рашките от тия космодруми, след като миналата година имат по малко изтрелвания от Илон Мъск ...

_stankow

25 изстрелвания имат. Техни са си. Колкото-толкова. От техни си космодруми. Мъск колко космодрума построи ? Нали щеше да строи там нещо си, да прихваща старшипа ? И какво построи ? Табуретка, колкото да не се изстреля съвсем от пясъка. Бока Чика ли беше ?