Коментари - Наш хирург създаде ”черни кутии” за медици | IT.dir.bg
назад

Наш хирург създаде ”черни кутии” за медици

Видният български хирург д-р Теодор Грънчаров, който работи в болницата "Св. Михаил" в Торонто, Канада, е създал "черна кутия" за медици.

Обратно в новината

Коментари - Наш хирург създаде ”черни кутии” за медици | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

явно не рабобиш в системата, иначе щеше да знаеш, че след всяка операция, на пациента се дава диск със запис . той решава какво да го прави.

по добре черна каса да беше изобретил че с тези кутии много доктори ще дадат фира

ще се появат десетки студия за "анимационни" филми

Да видят нашите управници какви специалисти са напуснали Родината си и работят в чужбина и да се гръмнат,ако имат съвест!Лошото е,че това масово продължава.Ще останат само цигани и старци ,почти всеки лекар и друг специалист стяга куфарите.

Но всяка ватомобилна камера върши същото.Трябва само да я закрепиш за дофтура.

Е дрън-дрън, дето се вика. Открил топлата вода. Във всички болници вече има системи за видеонаблюдение. И не само по света но и у нас вече има макар може би не във всички болници. Но така си спомням че неотдавна бяха изловили един екип хирурзи които се бъзикат с безпомощния пациент на масата под упойка. Един доктор хваща ръката на пациента, и с нея пляска сестрата по дето. И в Пирогов също има такава система.

Аз пък съм на път да получа хибрид от свиня и стоножка. Скоро ще имам свиня с минимум 100 бута за Коледа. Ей това е то изобретение, не като колегата от Канада.

СЪС ЗАКОН ДА ГИ МОНТИРАТ ВЪВ ВСИЧКИ, ПОЛНИЦИ, ДКЦ-ТА И МЕДИЦИНСКИ ПУНСТОВЕ У НАС!!

Вече в много болници в България има видеонаблюдение. И в Александровска има и в Пирогов има. В Пирогов като си водех детето един доктор каза че го е страх от видеокамерите защото записват всяко действие и не може да си позволи каквото и да било което не е регламентирано!

И В КЛАСНИТЕ СТАИ НА НАЧАЛНОТО УЧИЛИЩЕ. В ТВОЕТО СЪС СИГУРНОСТ Е НЯМАЛО!

А "черни кутии" за автомонтъори?

То, май черни кутии трябват на всяко кюше...

Наистина бая "акъл" се иска от този наш лекар. Само че резултатите се отчитат по друг начин.Не зная дали този наш лекар работи нещо в Канада но си мисля че нещо се стресирал да мисли подобни глупости.

Аз имам такова устройство отдавна. Казва се СЕСТРА МИЛЕВА. Помни всичко и не е необходимо да го ресетвам на 30 дена! Че става и за други неща, дето тоя не може да ползва неговото устройство. /В извън работно време разбира се/

заради такива тапаци като теб.......няма вече доверие в бг медиците....

Ха-ха,аз отдавна сьм направил подобно устройство, но никой не иска да го ползва,сещате ли се защо.

Това е една много добра идея и ще успокои донякъде всички, макар че с бюрократичните глупости на каси и застрахователи може да бъде и притеснително по време на операция.