Първи българин достигна 1 милион абонати в YouTube

Слави Панайотов и каналът му The Clashers вече имат златен бутон в най-голямата световна видео платформа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Появи се български алпинист, който изкача 10-тина 8-хилядника и коментарите под статиите са: тоя за какъв се мисли! Появи се българин, които създава нещо интересно, световен видео канал като YouTube го награждава и коментарите под статията са: тоя си е купил абонатите, видеата са му супер тъпи и БЛЯ-БЛЯ-БЛЯ.... до поразия от коментиращите. Абе НЕУДАЧНИЦИ писещи по форумите. Като пишете идиотщини и пръскате злост, с нещо станахте ли успешни ХАХАХАХАХА Този отгоре не завижда на този отдолу!!! Обратното обаче важи в пълна сила!!! Поне подсъзнателно осъзнавате какви сте дребни МИШОЦИ!!! Иначе нямаше да имате нужда да пишете глупости, където и да било! ХАХАХАХАХАХ!!! МИЗЕРНИЦИ

Че то има ли толкова дичорлига в България?

Няма. Човекът е измамник

Реално са на половина. Всички лапартии имат по 2-3 акаунта и с всички са последователи, само и само да го издигнат.

Най-накрая нещо, което е ценностно и образователно да постигне успех. Браво!

ЦАНОВ НАПРЕД И НАГОРЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ КАНАЛ ОТ БГ КОЙТО СИ СТРУВА ДА СЕ ГЛЕДА !!!!

Тихо, атакистче, тихо С 0.49% на последните избори сте вече в канализацията И последните копейки ще спрат от Масква.

Първият българин достигнал 1 мирион абоната е Taralejko

Много е зле! Но явно това са бъдещите медийни величия...

Направ по-добър и по-гледаем бе палячо..

Кой го гледа този? Някаква детска градина

Не е първи. Българското дружество за защита на птиците е с 1.14 млн. абонати, но явно не са си платили за реклама в дир-а. Ето канала https://www.youtube.com/channel/UCqdroOqsDxlA2Myqi-xrg

между "дружество" и "човек" правиш ли?

А, то дружеството е съставено от роботи, рииш ли...

Няма Слави, няма Цанов, Киро Брейка е истината!

Цензурата срещу мен започна в "Ютюб", сега продължава и във "Фейсбук". Положението с творческата и свободата на словото е критично! Помогнете в разпространението на романите "Несвяст" (https://drive.google.com/file/d/1_iIAZvKfvxbSe85KydIySUIOFM41cF0M/view?fbclid=IwAR29NrRZsbdmH6ySY9ZiuYgHesNEqUjE8Xaek-WD4BeUdph24Henilt-fEQ), който предрече близо десет от случилите се в последните 9 месеца събития (вкл. и победата на Слави Трифонов), и "Мироречие" (https://drive.google.com/file/d/1iWW801bO8SA4u1NDr42JEszPckE7Ag41/view?fbclid=IwAR0W2vo8sBoOt3O9x7eEabjmOzf7H9UTqFA7IWFhPj3F2uwIn2SDWjnoMo4), в който ще забележите скоростните подмяна и осакатяване на езика ни. Благодаря!

Ти пък... Кукундрели навсякъде Дано да те баннат и от Google Drive

За реклама се плаща, друже, а не спамиш наред.

Истината е " Цанов - напред и нагоре" ! Тоя не го знаех.

Страшна истина, казва това, което искате да чуете. От "бивш" кадър на Атака не може да очакваш обективна журналиситка. Но бай Ганьо обича да го лъжат таквиа псевдо журналисти. дори ви мързи да мислите преди да му гледате и разпрстранявате клиповете!

Хахахаха :))) С 0.49% на изборите..на верно сте най-голямата 'истина', копейкаджии антибългарски

Аз не го харесвам

Пълна простотия е канала и публикуваните клипове. Особено онова с мистерии, загадки Златни жито зрее, проЗД народ живее

Е те ядрото от фенове са му разни 12 годишни.

Този олигофрен ли ще е следващия премиер?

Спрямо Боко си е надграждане

Браво Слави, продължавай напред! По време на карантината всяка вечер гледах твоите предавания. Пожелавам ти още успехи!

Планета има повече от 2 милиона , тоя за къв се взе капут

KAVAL

Ко?

Я стига с тези негативни коментари!!! Човека е направил youtube канал. Като не ви харесва не го гледайте. Завистта е голяма нещо. Вместо да подкрепим Слави, вие го плюете. Срамота е.

Баси сплескания уй е тоя клашер ли кошер ли какъв е

Лъжливата му чутура е кошер

Тоя е бати тъпия педал. Толкова са му тъпи и елементарни видиата в YouTube, че незнам как може изобщо някой да го гледа тоя противняк.

Никой не ги гледа..купува си абонати

Ютуб канал?! Тотална загуба на време - разни невзрачни хорица се опитват да се правят на интересни, виртуално. В релността са просто едни безгласни букви, мамини синчета с много свободно време за губене... Ако искате информация - подбирайте източниците си, а не на свободни съчинения на безделници в интернет.

Тоя ми е толкова мазен, че не абонамент, направо съм забранил на YouTube да ми показва канала му. А дирниците, както винаги са доста неорентирани - има няколко българина с абонати над милион и то истински абонати от цял свят, не малоумици

За $2000~3000 oт Индия можеш да си купиш 500 000 абоната.

Това реални хора ли са?

Дано от Тубата да го изловят и да падне на 10 000 абоната, колкото реални има.

Един милион българи са му абонати, по сметки всеки шести в страна където пенсионерите са два милиона и половина. В канала езикът е български, разбирай абонатите са само българи и таргетираната възраст са подрастващи. Разбирайте самия канал за мистификации е една мистификация.

Абе, я ограмотете пенсионера, какви са тези изкуствени абонати, ботове ли

Huawei му плащат за реклама, с парите си плаща за изкуствени абонати и гледания.

Ей Ви го - бъдещата парламентарна ракета-носител, след две поколения. Винаги е така - едно време беше цар, после мутра. За сегашната младеж извадиха Слави Трифонов, за бъдещата ще е Слави Панайотов. Но истината е, че кукловодитие са винаги едни. Да не мислите, че Бойко сам управлява, той може да си го мисли. Вече се изтърка и дойде време разделно. В България всичко е копи-пейст. Гледайте и слушайте какво се прави по света и ще знаете винаги какво ще стане в България следващите години. Е ако ви интересува. Спете спокойно деца. Лифта е седалков. Бъдете здрави!

Имам съмнения. И аргументи!

Абонатите му са фалшиви, плаща си Специално съм го наблюдавал, още от 800к, точно по 1000 нови на ден се появяваха. Айде бе..bTv има 270хиляди, тоя милион! Като се има в предвид че клиповете му са на български! Откъде бе пич ?

Пълен боклук. Прави се на интересен, любопитни теми ги представя като сензации и чудо невиждано. "Успехът му със сигурност е при поколението отвъд 2000 г." Иначе всеки нормално образован човек ги знае тези неща, дори повече от след като ги е гледал в неговите клипове. Аз лично се дразня от това, че наглед интересни теми ги гледам с интерес за да науча нещо повече по дадената тема, а то се оказва, че няма нищо съществено, важното е че е клипче в youtube. Извини ме, посредствен си, важното е че публиката ти е същата като теб, псевдо интелектуална чалгаджийско модернистично просташка с мания за величие. Жалък си. Гледах твой теми но си гнусен, като чипс пред вкусна вечеря!

Пълен боклук е всеки, който само налЕга клавиатурата, без да е доказал, че го може по-добре. Дано не се разпознаеш, не говоря за теб, по принцип, така...

Какво точно да може по-добре, не се уточни. Да открие как да купува индийски събскрайбъри ли?!

Като стана дума за ютубъри, вижте витализд - витали здоровецки, прави пранкове, има 10 млн абонати. Клашъра аудиторията му е 8 14 год деца

Нещо много избирателно се пише.... Май на някои не иска да си спомня как масово се качва връх се в разрез с правила и никва безопасност. Взе пари от мобилния оператор, ама даите да съберем некои лев за глобата, ама после ще дам парите за друго. Ако имате поне някаква обща култура, ще го хванете поне половината пъти как си изсмуква фактите от неясно къде. Ако сте толкоз заблудени, че да вярвате на този "застаряващ ром" , че с промо код предния рекламиран боклук, пардон продукт е по евтин без да проверите на друго място ми........то си е за ваша сметка....Бъдете здрави. П.П. Докато има глупаци ще има псевдотерикати

Прочетох си коментара и умирам от срам от правописа. Моля за извинение четящите.

Този е много неприятен. Повечето му видеоклипове са директно копирани от чужди клипове, разбира се, без да е платил авторски права на истинските автори.

Bodil40 е българин и има 2 милиона абонати, просто не говори на български в клиповете си

Tova ne go pravi bg youtuber be pi6leme

Четен хармоник е добре. Нечетен е гадно. Природата не му е дала много четни хармоници в ларинкса на момчето. Опитва се да е забавен, но нещо не се получава. Дразни слуха. И най тъпата простотия с правилния хармоник ще ти въздейства. Тук е обратното.

Само ми кажете, това ли е причината гласът му да звучи толкова монотонно и приспиващо?

Не само..флегматичен е и темите на клиповете му са копирани и тъпи

Няма нищо негово в "материалите" му. Няма харизма, няма интрига, далече е на космически светлинни години от проблемите на българите. Срам ме е да слагам името на Колоса г-н Христо Грозев до това медийно недоразумение.

Е всеки трябва да политиканства ли.

­B­­­и­­ж­т­­­e­­­ ­­м­­­o­­­я­­т­­a­­­ ­­т­и­­­й­­н­ ­­п­y­т­­­к­­a­­­ ­-­­­ ­W­­W­­­W­­.­­B­­­G­­­1­­­7­­­.­­­C­L­­­U­­­B­

Милионер без кавички звучи по - гордо.

Преди мъжете ебеха не събираха кликове и лайкове. Бах мама му на къде отива тоя свят.

Кога това е било?

Малоумна работа! Някой гледал ли го е, че да .......

300 000 средно а тебе?

Поредната съвременна откачалка

бОклук

Слави е чудесен и не случайно има толкова известност. Пожелавам му още много хубави видеа и последователи. Аз съм една от тях, разбира се.

Каквато си и ти, разбира се

Голяма работа Bald and Bankrupt /Benjamin / има 2 милиона Като гледам Бенджамин разбрах че не е важно какво показваш а дали си симпатичен и харизматичен човек Тоя българин е доста изкуствен и дразнещ

Bald and Bankrupt е безспорно харизматичен, но и съдържанието във видеата му е доста интересно, не можеш да имаш 2 милиона абонати само заради излъчване.

Дано да не е последния нашенец с 1М последователи

Не е важно колко абонати има , а колко души гледат клиповете

300 000 средно

Фейк, че се къса 300к БЪЛГАРИ ( щот на английски не говори) му гледат всеки клип ? Откъде бе пич? Като си плащаш за изкуствени гледания , поне гледай да изглежда реално.

Mного мазен ми се вижда тоя , и прилича на жена - мяяя, мяяя , мяяя ...

Прилича на обикновено момче. С ти се струва ,че прилича на жена , понеже си закърмен с чалга и стероиди гибон. Роден си човек а имаш инстинкти и акъл на животно. Помисли си само колко е тъжно това от вселенска гледна точка. Немобеш да го разбереш, нали. Това имам предвид, мамун

Гледането на подобен тип ютубъри води до слабоумие. Контентът му се състои главно от преведени материали от английски.

Копирани имаш предвид.

МММ, не знаех, че Родопите са били обект на клип.

До няколко години тия инфлуенсърите ще обират 80 процента от гласовете по изборите. Манолова да става инфлуенсър ако иска пак в парламента.

Идея си нямате колко лесно е да се наберат абонати за канала ви. Е, и малко пари трябват. Ама не са много. Ако ми е кеф утре ще имам 3 милиона абоната. Ама за чий ми е ?!