Първите "живи" роботи вече могат да се възпроизвеждат

И то по начин, който не се наблюдава при растенията и животните

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да заселят земята след като направят всичко възможно да уморят хората с вируси и в@ксини...

какво може да се случи след това някой от тези изобретатели задава ли си този въпрос

а ще има ли порно филми с роботи за да видиме как се клецат? и кой съд ще ги съди при случай на изнасилване?

не се страхувайте. това е бъдещето. как ще с ползва технологията зависи от хората и политиците които си избират. стоманата може да се ползва за оръжие и патрони, може да се използва и склапел да спасява животи. науката трябва да се развива и ще се развива без значение дали на Бай Ганьо му харесва или не. лошото е че ние сме само наблюдатели. ние не откриваме нищо и не развиваме нищо

Точно това трябва да бъде забранено. Ако роботи могат да се възпроизвеждат с материали от околната среда, изведнъж ще запълнят цялата суша в геометрична прогресия.

Само тия ксеноботи да не станат като ония ксеноморфи, че тогава мамата си джаса...

Е трябвало да бъде само в лаборатория но не стана. Тези роботи са малки,но методиката може да се използва и за опасни биологични оръжия. Не дърпай дявола за опашката защото ще се обърне с рогата към тебе.Точно това преживяваме сега а май и завинаги

Репликатори.

Остават в лабораторията само докато спонсора реши. Учените нямат права върху това по което рабитят.

Те и във Вавилон преди 5-7000 години са развъждали химери - крилати коне, хора със бичи глави, кентаври, хора със котешки глави, двуглави и триглави влечуги и т.н. , ама след това има лека корекция във цивилизацията. Жрецът Берос описва подобни същества. Но явно не са били жизнеспособни за дълго време тези хибриди.

Не знам какво са развъждали, ама яко са бухали халюциногени.... щом и извънземни са виждали.

Левин е гений. Неговата лаборатория произвежда голяма новина на всеки няколко месеца. Основно се занимава с биоелектричество - електрическата комуникация между клетките. Както се оказва, формата на организма и как изглежда не се определя от ДНКто, а от комуникацията между клетките. Левин произведе червей с две глави, от който при разрязване се получават два двуглави червея без да е променено ДНК, а само електрическата комуникация между клетките. Друг интересен негов експеримент е как разпръснати в разтвор модифицирани клетки на жабешка кожа спонтанно се сглобяват в малък организми, които могат да плуват и вземат решения. Дори публикува софтуер за дизайн на такива организми. Най-интересното е, че успя да регенерира отрязан крак на жаба като модифицира комуникацията между клетките. Сега опитва същото с мишки.

Той и вируса нямаше да напусне лабораторията в Ухан, ама .... Хау!