Първо по рода си ИТ събитие в България

С IT Edition - Install your Library for Innovation стартира серията от бизнес събития по горещи теми за водещите индустрии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Това е първото от серията бизнес събития Industry Leaders Club by Human Business Studio." ... значи следва продължение :((( Забелязах доста различия в платената статия и въпросите, касаещи "работната среща" в пълната програма на събитието. Трагедията не се състои в това, че някои намират начин да продават модел на управление , а в това, че хората приемат уеднаквен лидерски порход без да притежават качества ... и аз имах огромно желание да стана космонавт, но за мое съжаление не притежавам необходимите качества ;) П.С. Домакините са скромни, дават 8% отстъпка за троен билет при единична стойност 390 лв. Похвално!

Демек елате ние ще ви учим към се става мениджър.Коеъо може и да е добре имайки на предвид какви гладни селянджари се разхождат из тия офиси

и в секцията ви вицове днес го имате: "- Какво работиш? - Аз съм Personal Assistant of the Executive Technical Manager. - А на български? - Подавам инструментите на майстора."

В БГ няма (или са под 1%) ИТ мениджъри. Има надзиратели които шибат с камшика плебса да работи. По кадърните те облъчват как още можеш и как трябва да се докажеш. Като питаш за повече пари за новите отговорности които са ти натресли току що, ти се казва че ако не догодина, то по догодина вече няма как да не се повдигне въпроса за увеличението :). Общо взето смех, преквалифициралите се от строителни работници, таксиджии готвачи полицаи и прочие колеги им се връзват и бъхтат здраво. Тези за които ИТ е професия си ги слагат на *уя и се подсмихват:)

"Необходимо е да се развива умението да управляваме собствената си ментална енергия в така че да сме с пълна осъзнатост на силните си страни и добавяме стойност в бизнес контекст. Това се учи и се крие в способността на мозъка ни да се обновява - неговата невропластичност" Това ми е достатъчно да пропусна това супер мега яко ИТ събитие.

Всичкият напорист загубеняк се е засилил да става "лидер", мале мила. Те не могат гащите да си вържат откъм програмиране обаче IT лидери, LOL.

Звучи като рецепта как да постигнем шизофрения, майндсет 2, майндсет 3 и 4...

От скромният ми опит в айти сектора достигнах до 1 извод. За да върви работата са нужни 2 неща: 1 - обучение на кадрите, които ръководиш, а не безкрайно лапане на бонуси и празнодумстване 2 - постепенно увеличаване на парите, които подопечните ти взимат ако си вършат работата, а не ако скатават и само се подмазват

хаха Само по себе си тая глупост показва че в сектора са се намърдали една камара некадърници на менажерски позиции и вместо да си седнат на задниците да понаучат нещо се занимават с "ментална енергия", "невропластично", изобщо древни африкански "технологии". Вземете да си вършите работата "бе".

Шаманите яхнаха и IT - "ментална енергия", "невропластично", изобщо древни африкански "технологии" за произвеждане на иновации. Явно тези неща се котират все повече. Предлагам задължително назначаване на щатен ясновидец или поне дипломиран тъкач на хороскопи в сектора.