Коментари - Apple с патент за шлем за виртуална реалност | IT.dir.bg
назад

Apple с патент за шлем за виртуална реалност

Apple получи патент за продукт, който ще ѝ даде възможност за навлезе зрелищно на обещаващия пазар на виртуалната реалност.

Обратно в новината

Коментари - Apple с патент за шлем за виртуална реалност | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Патента явно е нещо от рода: На главата се слага каска, в която има вграден екран, където се гледа всичко. И оттук нататък всеки трябва да плаща такса.

Очакваме скоро да патентоват и реалната реалност.

rado_7_6@

Апъл притежават PrimeSense. Израелска компания, известна с първата версия на Кинект за Майкрософт. Айде дайте някви весели конспирации, че имам тука един пакет топли пуканки :D

дирниците да съобщат за кво апъл нема патент... по интересно ше е...

Ами нямат за: "Две полукълба с цепка по средата. В долната част на цепката - дупка." Демек г.з

Поредният патент за нещо, което го има на пазара от години, но сега им се е отворила вратичка да го патентоват и да го продават на десеторна цена като "иновативно" ! Е докато има балъци - ще има и такирати !

Докато вие си чешете езиците, те трупат милярди и ни най малко им пука какво мислите за тях.

Това му е хубавото на Интернет и форумите в него - всеки свободно може да си изразява мнението и дори недоволството срещу така обичаните от теб епъл ! И се пише милиард, а не милярд ! Но за i-зомби е простено - важното е да се кланяш на иконата и да нямаш собствено мнение !

Дали другите са зомбита или не , не е ясно. Ясното е , че да имаш собствено мнение не е същото като да знаеш как се пишат трудните думички - пише се милиард идва от френски - milliard.

За някои които не следят новостите от технологичните гиганти, това може да му се стори супер новина... да ама не, както казваше едно време Петко Бучаров... не може да се прави новина от даден патент за някакви чертежи, които дори не са и подкрепени технологично и софтуерно. За сведение преди няколко седмици Майкрософт демонстрира!!! работата на Windows 10 със HoloLens, точно добавена реалност. Продукт който работи, но... пак някой ще ревне... Майкрософт.. значи боза... еми.... простолюдието не можеш го ограмоти

"Тим Кук: Очилата не са добро решение" И к'во стана с'а?!

еми не са добри очилата... каска требе та кат одиш с виртуалността и се спънеш да не съ ептен претрепеш а епъла кат не са се сетили да патентоват шлем (сиреч каска) сега ша ривът

Няма значение каква ще е "новината". За зомбито е важно в заглавието да фигурира "виртуална реалност"... И да стои захласнато.Да си мечтае за момента в който ще му сложат чипа и ще е постоянно във виртуалното пространство...И ще стане едно зомби, управлявано на 100%.

Епъл си правят труда да доразработят нещо,докато други са все наготово.А щом толкова много претендирате,че сте запознати с тези неща,знаете ли в действителност как се получава патент?Съдейки по коментарите Ви освен да си избивате собстевните комплекси и да си чешете езиците,друго не можете и незнете!

Я кажи как се дава патент, за нещо вече произвеждано от друг?

миии, знайно е че квото ни съ купува с пари съ купува с многу пари....

В раздела "технологии" трябва да присъства думата АПЪЛ иначе новините са скучни

Такава дума "апъл" няма.

А ти как викаш на американската компания с английската дума Apple ? Епъл? А такава дума в българския има ли?

И сега (още преди Епъл да са създали устройството) феновете ще гракнат как Епъл са изобретили виртуалната, добавената и дори обикновената реалност, сякаш нищо преди това не е съществувало, а те са го измислили и създали за пръв път.

Интересно. Но си спомням 1994(!), когато играх на Doom 1 и 2 с шлем за VR. За справка - първата истинска 3D игра (вървеше на DOS 3.3). Тогава нагризаните все още караха на процесори на моторола.

Аз ти предлагам да си седиш в 94 г. и да си играем Дуум на дос-а :D

А аз ти предлагам да си отвориш очите и да си размърдаш мозъка защо го е написал.

Интересно че за всички нови изобретения на Apple коментарите са - "като * на SAMSUNG"

и къде в коментарите видя подобно нещо ?!?

Те зомбираните са така - като видят, че не се разтапяш от кеф под новина за ЕПъл и автоматично те пращат в Самсунг, Моторола, Майкрософт и, че си се пръскал от завист. Особено в тази новина, когато от над година Oculus Rift е публично достояние, докато това на Епъл засега е само едни чертежи (поне толкова са показали).

Лето (Атрейдис), какво НОВО изобретение на Епъл бе? Ти какво си видял от това изобретение освен едни чертежи (дир.бг даже не ги е публикувало)? Новината е точно за това - че Епъл са получили патент. А не, че са СЪЗДАЛИ устройството.

Това е защото човека писал статията е зле. Най-голямия конкурент е Фейсбук с покупката на Окулус Рифт. Сони също имат техен продукт за виртуална реалност. Сега научих че и самсунг и епъл имат. Но писателят на статията не е споменал по-големите конкуренти за момента...

Още утре отивам да патентовам телепортацията... Пък когато я измисля, тогава. Ако някой по-рано от мен я измисли, ще ми плаща патентно право, ама-ха!

Да по американските закони можеш да го направиш. Само описваш процеса и си готов, нищо че технологично не е подкрепен с нищо. По Европейските няма да мине номера. Това е голямата разлика и причината всички да говорят за нужната промяна в американския птентен модел.

Вчера имаше спорове колко били грозни очилата с дебели рамки. Колко загрозявали лицето и изглеждал човека странно с тях, но виж шлем си е напълно нормално. Кой не е виждал пилоти на изтребители в пълна екипировка да се мотат по улиците. Ми ше е супер фешън!

БЕЗУМНО ЩЕ ЗАБОГАТЕЕ ОНЯ ИЗОБРЕТАТЕЛ , КОЙТО ИЗМИСЛИ ЗАМЯНА НА КОМПЮТЪРНАНА МИШКА ... КОЯТО ДА Е ТОЛКОВА ПРОСТА И ЛЕСНА КАКТО И МИШКАТА

БРЦК

Мишката беше измислена и продадена за 10000$. Не е кой знае колко нали ?

Веднага го купувам! Да живее Apple!

А ще изчакаш ли първо да го направят?

dirddd@

Невежа! Той вече си го е купил!