Коментари - Пчелите измират с нарастващи темпове | IT.dir.bg
назад

Пчелите измират с нарастващи темпове

Популациите на пчелите в близост до райони, населени с хора, страдат най-много

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Пчелите измират с нарастващи темпове | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целта е да останат само гмо култури щото се печелят луди пари от тях и храните ще станат монопол на такива като Монсанто и Синджента.Част от плана за намаляване на населението

И ХИМИКАЛИ В ВЬЗДУХА.....

Те и белите мечки уж бяха на изчезване, пък после се оказа, че хич не е така... Рефренът с белите мечки беше жив доста след излизането на научното опровержение за застрашеността им.

Естествено че е глобалният затоплизъм и войната у края. Едното изобретява нови данъци, другото печата парите за данъците.

Краят наближава, не ни остава много.

Щом страдат и тези, които са далеч от градовете, то трябва да е нещо, което работи глобално. Сещам се за две неща - глобалното затопляне и gps сигналите. Ако последните объркват навигационните им системи може и да не успяват да се върнат в кошера.

Според мен за всичко са виновни американците, как мислиш?

Мисля си, че са виновни руснаците

Какво стана с Аралско море???? Май няКОЙ го пресуши и източи, не беше ли "руский мир", а?????

Пестициди, 4Г, 5Г, всякакви вълни във всички спектри. Те горките се чудят къде се намират. НИщо де, важното е да борим въглеросния диоксид, защото никоой не знае защо.

Е как да не знаем? Щото това носи луди печалби на едни хора....

Какви ли не бърникания из нормалната Природа не правят. Отрови всякакви - електромагнитни, хиперзвукови и какви ли не замърсители! Дир.бг писа как Бил Гейтс селектирал само мъжки комари за да спре комаровата популация - като най-опасните кръвосмучещи. Учените в САЩ искаха да го спрат за да не направи по-голяма беля, дали успяха?! Общо взето не онези "скритите светещо богатите" не им пука - нали четем всички медиите искат да заменят човеците с изкуствен интелект! Казано е: първо ще изчезнат пчелите, предвестие на Краят или предвестие на Второто пришествие? Има теории, че последователите на разни сепаративни изповедания умишлено искат да предизвикат по-скорошно Второ пришествие. В Библията пише, че идването на Антихриста се бележи с изключителна жестокост към всичко живо! А знайно е пак от Библията, че НАЙ-МОГЪЩИЯТ идва - при много голямо страдание! Та така - първом са пчелите горките жертви на нечовешки психопатски разум! Срам и позор при толкоз предупреждения, позор!

Общо взето НА ОНЕЗИ "скритите светещо богатите" не им пука - нали четем всички медиите искат да заменят човеците с изкуствен интелект!

Пчелите летят по координатна система. В населените места има 3G, 4G и 5G Това им @бава м@м@та

верно си далече от истината. Нито имаш предства кака се ориентират пчелите, нитико каков е 3g , 4g, 5g

След тях и ние започваме да измираме , ще опрашаваме ръчно всичко

Ще измират,как няма като пръскат отгоре с отрови,и към хората е насочено това..

Хапчетата?!?

Хапчетата са за теб!