Коментари - Фейсбук утроява печалбата си | IT.dir.bg
назад

Фейсбук утроява печалбата си

Чистата печалба на американската компания Фейсбук (Facebook) през второто тримесечие на тази година почти се е утроила.

Обратно в новината

Коментари - Фейсбук утроява печалбата си | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно правилно!!! Майкрософт и Епъл отдавна фалираха, сега наред е FB.

Дааааа, при пазарна капитализация 363 милиарда долАра, за да утроиш печалбата до 2 милиарда - за това се изискват гениални умения! И вярата на няколкостотин милиона акционера, надяващи се да се отърват от тях в благоприятния момент. Щото насреща освен 5 сървъра - няма нищо друго. И после - що така бе Миме?

Топ адвокат освен стол, бюро и лаптоп насреща друго няма. Но доживява щастливо до пенсия.

Тея мастрафи, поне да помогнеха по залавянето на джихадисти с профили в тъпата лицева книга, не само да си утрояват печалбата и да си чешат мандарините.

Бета версията на тоталния контрол върви с пълна технологична и финансова мощ. След 20-на години ще стане Алфа версия. Банкиране, пазаруване, разплащания, заплати, социална активност, медии...всичко на един акаунт (упссс рекърд). Днес за 2 път за няколко месеца ми блокираха фейсбук само за споменавате думата жид. Днес в кавказка страница, преди в руската "Вести". При всяко влизане във фейсбук ми се появява снимката на Марк Цукерман (--бърг по "западному) Иначе продължавайте да се"изяждате " един друг: сини срещу червени, русофили срещу русофоби, християни срещу мюсулмани. Само името на "избраните" не споменавайте. За тях или добро, или нищо.

Ти си си за пъна забрана на всякакъв достъп до публично пространство! И сега ще бъдеш докладван отновно за антисемитизъм!

Мързеливите зомбита киснат по цял ден във Фейсбук и рекламата там е с добра възвращаемост, поне в по-богатите страни. В България нещата са малко по-сложни, защото БГ безделниците във FB sa глупави, като колегите си по света, но са бедни като църковни мишки и дори да искат няма как да купуват.

а от продажбата личната информация на глупаците дето го ползват

Глупости. Fake акаунти колкото искаш. В тях няма лична информация, която да продадеш. Но пак носят пари, дори да са блокирали рекламите. Познай как?

Демек филма "Живите мъртви" е реалнопст...

Аз пък послушах тъпите путлерасти, че Фейсбук и изобщо САЩ ще фалират и си продадох 850 броя акции преди 2 години, когато бяха под 70 долара.