Коментари - Samsung очаква спад на печалбата с близо 60% | IT.dir.bg
назад

Samsung очаква спад на печалбата с близо 60%

Южнокорейският технологичен гигант Samsung обяви днес прогноза, че оперативната му печалба за третото тримесечие ще се понижи с близо 60% на годишна база.

Обратно в новината

Коментари - Samsung очаква спад на печалбата с близо 60% | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все пак да отбележим, че Самсунг не са компания само за мобилни телефони. Ти произвеждат и хладилници, и прахосмукачки, и хард дискове, и други. На времето бяха основно за монитори. Повечето мобилни телефони, преди сигурно са били с мониторчета на Самсунг. Просто навлезнаха и на пазара на Ябълката.

Извинявам се за неграмотното писане, но "на времето" не ходих редовно на училище и сега ще ми "излезне" през носа тази неграмотност. Трябва ми повече време за да "навлезна" в книжовния български език.

...за дамската марка. Сега могат да се преквалифицират като Нокиа - може да почнат да правят дамски превръзки. Нокиа поне гуми за мъжки коли прпвят а тия най-им прилягат превръзките.

Изброй мъжките коли и телефони, умнико:)))

То и на Нокиа спада не бе 60% ...

Прав си, но аз не мога да разбера, защо е това плюене винаги когато стане дума за iphone. Аз бях голям фен на нокия до преди 5 години. Така се случи, че после си взех самсунг. Развали се и докъто беше на сервиз взех старият телефон на приятел 4s. Телефона ми хареса и от тогава си купувам iphone. Но за една група от хора тук, тези които ползваме тези телефони сме зомбита, глупаци и т. н. Приемете, че всеки си купува това което му харесва и което може да си позволи без да ощетява децата си, както пише по-горе.Спорът за мен е тотална глупост.

Е ти сам си го казал отговорът де. Не всички са като тебе. Знаеш ли колко народ има, които НЕ могат да си го позволят, но имат iPhone? Със заплата 400лв, ама с iPhone. И ще го изплащат 2 години. Това ако не е зомбиране, какво е? Ти как ще го наречеш?

Ей го живият пример за iЗомби: Съфорумецът "да" с първият коментар. Обзалагам се, че тоя е лузър с някакви минимални доходи, живее при мама и тати, те го и хранят, ама на - АЙФОНЯ го кара да се чувства голяма работа. Нека е жив и здрав, щом го кефи, на мене лично не ми пречи.

Мечтай си за мойте доходи:)))

Прав си, но теб не те касае, кой колко пари взима и колко време изплаща.Всеки има право да си взима сам решенията. Не е нужно да се плюе и обижда.

Така е, не е нужно да се плюе и обижда. Ако някой ти каже, че си вманиачен в нещо, ти това за обида ли го приемаш?

Зомбиран е написано, не мога да се обидя на хора, които не познавам и по- добре, че нямам толкова негативни познати.

Не става само с "тилфончитъ" за 50лв и клиенти панелни комбайнери, а?

Колко сте жалки... Да си мерите "телефоните"... Това ли е най-важното- каква марка телефон имате? Меркантилни консуматори- вещомани. Същото както с колите- само в БГ съм виждал пичове, да слизат и да глезят колата си ( то не е миене, лъскане, съзерцаване), купена на кредит, при положение, че децата им ходят с кърпени дрехи... Хора, събудете се, "демонстрирайте" се с добро настроение, акъл, хумор, морал... С вещи и най-затрития циганин може да се нагизди...

Добър коментар. За съжаление ще останете неразбран.

Само в България може да видиш човек да слиза от кола за 1000 лв. и да държи телефон за 2000 :)

ох горките, само $3,8 млрд щели да направят...

Тончо миналия месец ви казах жалко за Самсунг хубави телефончета правеха. Зомбираните фенове плюха та се не траеха. Сега ако вече могат и да повярват.;)

Да повярват на какво, зомби? Та ти нищо не казваш.?

Тя статията казва достатъчно, ако не си разбрал проблема не е в нея.;)

Той няма никой в главата, куха лейка е, как да разбере статията?!

Най- после си признахте, че не можете да се мерите с продажбите на iphone:))) Хайде сега всички с великите телефончета самсунг да почнат да плюят, за да избият комплекси...

Точно както ти го правиш в момента ли? Я вземи се среши с ай пръчката.

Стига си плюл, мислиш, че си много оргинален?! Тъпир, комплексиран. Ти вземи и направо си хвърли самшита в боклука, за да не се излагаш!

Ако не осъзнаваш, че точно ти си с комплексите в момента, явно си по-тъп отколкото изглежда на 1во време. Нямам Самсунг.

На ,,второ време'' ти си и прост и тъп след като почваш с обида,защото нямаш мозък да кажеш нещо смислено. Защо мислиш, че някой се интересува с какъв скапан телефон се размяташ...