Коментари - Samsung обяви сериозен спад на годишната печалба | IT.dir.bg
назад

Samsung обяви сериозен спад на годишната печалба

Най-големият производител на смартфони в света Samsung обяви днес, че годишната му печалба е спаднала за първи път от три години.

Обратно в новината

Коментари - Samsung обяви сериозен спад на годишната печалба | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко е тъжно да си хехтър и то тъп,като тези по долу....Самсунг жалкари е на светлинни години от другите дори и като има спад в продажбите...няма как да го разберете,защото сте глупави дечица още

rado_7_6@

Според мен има някакъв заговор на тъмни сили. Наскоро ми обясняваха как Самсунг с Андроид има митични функции и екстри. Какви точно не успях да разбера, но то да не разбирам ми е нормалното състояние. В същото време 'огъващите' се айфон шес и плюса се харчат като топъл хляб и генерират яко печалби за нахапаната ябълка. Накъде отива този свят с тези промити рекламозомбита които си хвърлят парите за сучещи се макарони вместо да си купят Самсунг с митични функции и екстри :)

neXus

Изглежда мисленето не е от най-силните ти страни. Шитнята се "купува като топъл хляб", понеже е масов телефон за комплексари и овце, имащи склонност към лъскавото и неинтересуващи се от смарт функции. Самсунг, от друга страна, имат аудитория от интелигентни хора, държащи на функциите. И понеже 80% от хората са прости........сметни 2+2 и ще видиш разликата.

наи-"великите" се сриват както и болуците които продават(не говоря само за телефоните им)

Интерсно, ти коя марка ползваш, която не е боклук?

Motorola

като качество са две нули , какво учакват от пазара .10 годишна нокия си работи нормално а самсунг на 3 месеца на поправка или за боклука

Нищо не Учакваме....по-скоро Очаквахме нещо,ама както и да е....