17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези които плюят срещу богатите са просто прости некадърници с ниско образование, нама как да е по друг начин.

Така е, не само прости, но и тъпи.

Подписка от нагли и тъпи социалисти, живеещи на социални помощи.

Един човек за да е милионер или милиардер това означава хиляди други да са бедни. За да станеш милионер това означава че системата е в ущърб на работниците.

напротив. Означава, че си по-умен и работлив от работниците които работят от 8 до 17 часа, докато ти работиш по 18 часа на ден. Означава, че храниш и организираш заплати на десетки хиляди семейства, докато работника гледа как да си гледа мача, вместо да разработи нещо. Аре стига сте лъгали. Мързелив милиардер освен ШЕЙХОВЕ НЯМА !!! ФАКТ. Само злобата и завистта е голяма на мързеливия.

И двамата сте прави, но истината е по средата. Изпадането в крайности никога не води до нищо добро...

Пълно е с боклуци на тоя свят милиони са. Само тука в дира има сума ти путлерастски боклук. Та нищо чудно че има малоумни идиоти подписващи се под такава подписка. Амазон тръгева от нулата и в момента там работят десетки хиляди ВИСОКО платени хора, за разлика от Путлер и руслямските олигарси, които са заграбили благинки без да са създали нищо. Ама за тях не зеят боклуците, все тия дето движат прогреса и правят Руслямска държава да изглежда смешна ги бъркат. Не ги бърка и Китай дето създаде вирус убил милиони, дори и случайно изпуснат.

Вземи си пийни хапчетата, че яко си зациклил!

за да го мразят толкова много хора, този Безос, сигурно има причина, а и в статията ясно е посочено, на какви заплати и в какви условия работят служителите му... Но явно за теб, за това пак е виновен Путин! Колко простичко и удобно, наистина...

Хаха ми при комунизма всички хора са еднакво бедни, а милиардери са ръководителите в партията щото държат цялата държава така че милиардери винаги ще има какъвто и да е строят това не разбират тея от петицията .. И си мисля че е добре богати да са идеини хора като Безос

"комунизъм", всъщност никога, никъде не е имало, просто защото това е една нереализирана утопия, ама карай...

Подкрепям!!

Кой от вас не милионери/милиардери ще извади от задния си джоб няколко десетки милиона, ще ги гарнира с детски мечти и ще даде поминък на хиляди други? … тишина в залата! Хора като Безос движат света напред. Тъжно е че не го разбирате. Разни псевдо комунизми ги видяхме миналия век до какво водят. Няма трети вариант! Който не му харесва капитализма, има решение - рая на земята се казва Северна Корея! Прав ви път!

Ама имаше един китайски милиардер, който всяка година подарява апартаменти и коли на топ служителите си, а 3000 ги откара на екскурзия в Париж. Ако тоя плужек беше направил дори малка част от това за служителите си, всички щяха да го тачат. Ама нейсе, алчния задник си е алчен задник.

добре де, защо трябва някой да ти дава нещо, не можеш ли сам да създадеш нещо? По това ли оценяваш хората - кой колко ти е дал?

Безос,Мъск, Гейтс, Сорос и пр. гении водят света напред. Някой мозъчно семпли подчовеци обаче искат в тинята. При тъпата Русия и Путин. Техен проблем,там ще си и останат.

Светът върви напред, благодарение на учените в лабораториите, които работят над откритията, от които се възползваме всички. А тези, дето си ги изброил просто са добри в правенето на пари... Прави разлика!

Още един глас - ЗА. Но да вземе Бил Гейтс и Мъск с него...

И Путин... и Ким младши... и всички останали дето са си повярвали твърде много...

Вече подписите са повече от 56 Хил., ами да взима и тулупа за компания.

Някакви лумпени пишат простотии за бутилки И после как беше онова върви доказвай че нямаш сестра... На който не му харесва да не си купува нищо от Амазон и толкова. Да ходи на Илиянци при арабите. Аз мога да направя друга подписка ... тия 42000 на които милиардерите са толкова противни да отидат в Северна Корея примерно и да им бъде забранено да се връщат оттам. Няма няма безос няма Бил Гейтс няма Амазон няма дявол. Да ги видим колко ще устискат.

доста елементарна логика имаш

Вегетариавка съм, снимката с игуаната е ужасна, но това за Амазон са абсорютни глурости, най- добрите условия при които съм работила в този сектор ,а повечето тук се информират явно от пресата;).хааааа

Ей тука Боко еднокнижника го прецакаха. Туровището му е поне 150 оки.

сам

бахти и изрода....тоа сега не само ще уринира в бутилка ами и ще а*а в буркан докът е у космоса....

Това ще са злобни милионерчета, искащи да се докопат до парите му.

сам

ти как мислиш...бивша е все пак...

Бившата му подписала ли се е?

Милиарди свестни човешки същества ще се подпишат не само за него, но и за Гей*с Билд и цялата му клика от рептили, разработила третата световна биологична война - да се качат на корабите и да си идат там, откъдето са дошли и въобще да не се връщат обратно на Земята !!!

Бате , мани фолиото от главата , че 5 Джи е слабо още , ама слънцето пече яко

С тая една гънка на "сивото" тебе не ти пречи и 6 Джи, нито пък слънцето :-))

Да заповяда в България тук си нямаме милиардери “официално”, поне ще създаде някоя друга фирмичка

И ние от итн се присъединявяме към подписката

Да съберат всички боклуци Гейтс, Мъск , Безос и тн и да се омитат завинаги от планетата. Ще изчезнат и вируси и пандемии

Ще бе, човека се храни с рептилии, какво не му харесвате...

Гласът на бедните и тъпи :) ..... завист майна

Все пак си мисля, че не е зле да си милиардер, ако ще и да те мразят комундетата.

се подпише с кола-бомба!!!

Yes бе

Референдум да направят!

Парите не променят човека. Те просто показват истинската му същност.

Най-смешното е , че тоя наля милиони в разни левичарски организации в САЩ, а вестника му е глашатай на на левичарската адженда ...и са "неговите " хора не го искат на Земята :))))

Наляха други, той е само едно назначено олигархче, както всички олигархчета!

Къде изчезнаха хвалебствените статии на дира за пребития коин? От последната подобна ркелама за балъци коина се сруто с 30к долара! Можете ли да си представите каква загуба е това при ливъридж 1 към 200? Къде изчезнаха и троловете, които се пенявиха на тема, колко сме рости, че очакваме коинчето да се срути? Няма ги. Замениха ги някакви жълт новинки тип "забавно в събота следобед"

Баси тъпото, да си толкова богат и толкова противен на хората, че да не те искат на тая планета.

Когато си толкова богат , не ти дреме за мнението на някви хора

А трябва!

ТЕ се мислят за богоизбрани. Познавам такива хора дето хвърчат във въздуха. И си мислят, че са недосегаеми. И когато паднат долу (ако не са послушковци) много ги боли...

Изчадие!

Значи третият милиардер няма мда е от нашите. Нашият е доста над 100 килограма.

Нашия е резервирал 2 места, за да влезе в килата.

Хахахахаххаха И аз се присъединявам!