Коментари - Първата масова игра с добавена реалност | IT.dir.bg
назад

Първата масова игра с добавена реалност

Pokemon GO успя да се превърне в първата масова игра, използваща добавена реалност.

Обратно в новината

Коментари - Първата масова игра с добавена реалност | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Играх Ingress, базата на Pokemon Go и в началото беше много интересна, но стигаш до един момент, в който вече няма какво да постигнеш. Но определено това е концепция много по-добра, тъй като наистина иска ходене - не става само да седиш и да дращиш по пада.

Като сменят покемоните с голи дами и е ти пак "порн" на първо място.

Нещо в описанието на системните изисквания куца. При наличие на телефон с Андроид 5.x GPS и интернет от сайта кават че не може да се инсталира. Аргументирайте се защо.

И като почнат сега педофилите да залагат "капани" с покемони. Даже вече има клипове, некви обикалят през нощта с колата и виждат един такъв "капан", ама в паркиран в тъмното край пътя автомобил.

Това въобще не е добавена реалност. Но е добре, че карат хората да излизат навън на разходка. А добавена реалност ще стане, когато носиш очила като Google Glass и ти проектира върху това което виждаш някви неща, било то покемони или нещо друго. Като стане това кой знае какви престрелки ще настанат в градовете :) (виртуални имам предвид).

"проектира върху това което виждаш някви неща" Когато ловиш покемоните се ползва камерата - виждаш реалната снимка, върху която се щура гадината все едно е в реалния свят пред теб и го снимаш.

Цял свят казва, че това е сигурно първото приложение което се възполза максимално от "добавената реалност" (не е първото, ама със сигурност първото дето е чак толкова успешно), че си е направо революция, ама като е казал родния експерт, че това не било "добавена реалност", кво разбират ония.