Коментари - Нов полусинтетичен организъм се размножава | IT.dir.bg
назад

Нов полусинтетичен организъм се размножава

Нов, полусинтетичен организъм с шест ДНК бази вече може да се размножава.

Обратно в новината

Коментари - Нов полусинтетичен организъм се размножава | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предпоследното изречение от статията опровергава всичко предишно. Не могат да живеят в естествена среда. Следователно учените от екипа ни баламосват, за да оправдаят финансирането си. Няма лошо да получават пари, лошото е че започват да лъжат. А последното е ненаучно. Науката се превръща в религия по този начин.

Как точно го опровергава?

Абе навремето имаше една фантастична поредица Небесните господари. В тая поредица се случваше така, че почти целия свят беше заличен от био оръжия и накрая всички се бореха за оцеляване! Сега така като гледам май тая поредица няма да е фантастика вече! Дано обаче не се случи така както в романите обаче!

скоро и хората ще живеят само при лабораторни условия....

нали вече живяха - научен камунизъм

Последното изречение е най важно - само в лабораторни условия. И аз мога да кажа че синът ми сам се е научил да кара колело. Само че само аз ако съм до него.

Тва, браче, не го спира ни стъклен буркан , ни тенекиена винтова капачка - репликира си се как си ще и си оди де си знай! Като тинеджър !

това е добре

Живота във вселената има неизброими форми и разновидности ! Нелепо е да мислим ,че ние сме центъра на света ! За времето което ни е отредено като цивилизация , изобщо не е задължително да намерим непременно доказателства за съществуването му ! Ние сме тук и сега за някакви мизерни 10-на хиляди години !Отнесено към милиардите години съществуване на Вселената това са все едно секундите спрямо денонощието ! От пред и отзад е огромната тъмнина от непознатото , наречена Бездната на Времето !

Поредните идиоти-в опит да затрият всико за пари и 3 минутна слава.

Болката от невъзможното желание да живееш вечно е производна на егото ! Колкото е по-голямо егото , толкова и болката е по-голяма !

Не е добре да се правиш на бог.

От кога комунистически трол вярва в Бог (с главна буква се пише, отпадък такъв) ? Навремето взривявахте църкви !! В България около 500, в СССР 2000!!

В СССР са 20 000 (20 хиляди)

.....пpимepнo .... - това е русизъм... Не е зле журналистът/журналистката да научи и малко български!!!

Колко много грешки... Искам да видя как ще формирате двойка А-Ц, А-Г, Т-Ц или Т-Г... И ако случайно успеете, какво ще се случи при процеса репликация..? РНК, съдържаща Тимин (характерен за ДНК) вместо Урацил също е доста интересна находка. И накрая... мРНК какво е моля? Подказка - на български е иРНК. За какво стои "и" - то се сетете сами. И преди да се правите на учени, попрегледайте някой и друг учебник по съответната наука. Може и за гимназията.

Да си експерт означава да знаеш много за едно нещо и много малко за всичко останало. Тия полунеграмотници рано или късно ще ни затрият.

Купете си от новите витамини с допълнителни 152 анимокиселини. Единствено ги съхранявайте замразени, че разяждат стъкло и пластмаса!

Скоро няма да има нужда от атомни бомби. Новите бактерии ще ни унищожат.

Има нужда от вулкан под лабораторията.