Коментари - Поръчките на Boeing се сриват | IT.dir.bg
назад

Поръчките на Boeing се сриват

Гигантът се бори за репутацията си след серия от инциденти

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Поръчките на Boeing се сриват | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сбогом Боинг... Друг ще те замести.

И са доста неудобни боинг, няма достатъчно място за краката Каквото в боинг такова и в целия бизнес в америка - от иновативна държава станаха форекс държава без мозък

Никога не са били иновативна държава, пич. Винаги са си КУПУВАЛИ иновацията.

Там твореше и изобретяваше Тесла, бяха. Сега са предимно дегенерати.

не бива да допуснем! Боко, Шиши, Кики, Главчев, помогнете на братския Боинг с някой и друг милиард, може да е малко, но от сърце, както се казва.

Серия не само от инциденти, но и от убийства на неудобни свидетели ;)

Когато ключови решения относно конструкцията и контрола на качеството не се вземат от инженери, а от меринджеи - така ще е!

докато когато си купуваш билет гледаш цената, нещата ще са така.

Абсолютно невярно твърдение :) Хората ВИНАГИ сравняват множество параметри и рядко цената е най-важният фактор. Проблемът е, че пропагандните отдели, познати като маркетинг, агресивно лъжат по начини, които са трудни за доказване и по този начин заблуждават потребителите за качествата и недостатъците на продуктите. Като прочетеш за 2 продукта, за които навсякъде пише, че са ултра-перфектните, естествено че ти остава само по цена да ги сравняваш. Истината е, че хората не само нямат информация, но и често са умишлено жестоко заблудени от "официалните медии" и подобни. Ако беше вярно това твърдение, защо има толкова много хора в тубата, които правят ревюта на продукти? Защо в Редит е пълно с ревюта? Защо хората търсят информация? Но, ето, че се видя много бързо, че когато информация излезе, хората масово отказват да летят с ковчезите на Боинг.