Празнуваха Деня на благодарността и в Космоса

В Роскосмос са недоволни, че американците пили сайдер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е най-идиотският празник на планетата, циничен. Прочетете за индианците нахранили европейските каторжници с пуйки.

Най-големият идиот си ти ициничен тъпак. Нещо не си дочел или пак си чел руслямски блогъри. Денят на благодарността се празнува от 1619 г, което е 2 години преди случката с индианците помогнали на заселници в замяна на защита от враждебно племе. Заселниците за които срава въпрос НЕ СА БИЛИ КАТОРЖНИЦИ.

сакън да не помисли някой руснаците за пияници.

Да празнуваме деня в който индианците помагат на първите заселници и после са масово унищожени.

Сега са 6 милиона, а са били 400 000 навремето. Голямо унищожаване е паднало.

100 милиона по американски данни. Най-големият геноцид в света.

Глупости са твоето бе кретен. По това време Европа е нямала 100 милиона души с огроните градове и население. В Северна америка са живели номади без градове. На дни път от съседните палаткови лагери с по 100-200 души население. 100 милиона не е имало дори в двете америки. Най-многобройни са маите, инките и ацтеките, Но и те са били доста под 10 милиона и нямат нищо общо със САЩ и американците. Тъпанар лъжлив. Че и по данни на американците... Деа боклука нагъл. Заедно с многобройните май и ацтеки в Северна америка е имало около 3 милиона души, а на територията на САЩ под 400 хиляди. Ето боклуко образовай по години се преди да плещиш лъжи: bg.wikipedia.org/wiki/Населениенасвета Всъщност едни от големите избивания на индианци прави Русия. Примерно Иван Соловьов, който избива с главорезите си 5000 Алеути. Чети бе тъпак, чети: https://www.168chasa.bg/article/6632536

ябълков сайдер" и "пушена пуйка"... 2 неща който липсват на руснаците на земята. Първото щото се зипокараха с Полша, а второто щото нямат пари.

Със сигурност това са 2-та основни компонента на менюто им. Егати олигофренския коментар.

Явно някой още е ритал топка 2014 и хабер си няма за какво става дума.

В САЩ ябълковият сайдер е безалкохолна напика за разлика от UK, където е вид бира.