Коментари - Представиха ново електрическо летящо такси | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че взима скъпо и много пада...

"Скъпо" за тебе, за друг евтино. А, как разбра, че "много пада"!?!?!?!~?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

и да се заяждаш със всеки - познат или непознат, е голямо наказание, вервай ми... Я си припомни последния път, когато си зарадвал някого? Сигурно е било преди 15 години, и то - слуайно...

"В основата на Maker са шест батерии с обща мощност 75 kWh." Киловатчас е мярка за КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ, а не за мощност! Ват/киловат са мерки за мощност, но умножени по време (ват-секунда, киловатчас и т.н.) стават мярка за енергия!

Като технология може да е добро, но за такси е абсолютно грешно да се използва. Може да си го поръча само някой с мисленето на парвеню. Може да се напишат доста доводи против, но нека всеки да прецени за какво би му притрябвало това и каква би била цената му.

Кеф цена няма... Стара българска пословица.

които карат с 200 по селските пътища така си мислят, обаче цената на техния кеф винаги е изключително висока...

Хората в Ню Йорк имат собствени хеликоптери само и само да се придвижват по-бързо, та какво остава ако има таксита. За мен това е бъдещето. Защото обаче с такси се почва???

Просто е - цената на такова возило ще е височка, затова такси е по-поносимо.

Това е началото. Междуградски транспорт може да се поеме от такива че и градски в определени условия. Супер аиде по малко идиоти ще се виждат по пътищата

Друга песен ще запееш, ако живееш в голям град и в пиков час спешно ти се наложи да отидеш някъде на двайсетина километра. Друг е въпросът как трябва да се регулира тази дейност, че да не се пренесат задръстванията и горе.

Ще ми е интересно да каяжеш, нещо членоразделно, конкретно против.

Конкретно - подобни излитания без контрол ще са голям проблем за безопасността. В казармата съм бил РТВ и веднъж ми се наложи да демонстрирам воденето на реално движещи се самолети. Не знам кой би се наел да да координира движението на подобни летящи таксита. Кой ще го поддържа? Къде ще са им стоянките и колко ще са потредителите, та да излиза разумна цената на превоз? Не виждам защо ще се налага толкова спешно придвижване на някого само заради кефа му. Не е правилно да се прави аналогия между автомбил такси и летящо такси.