Коментари - Xbox One e в магазините (снимки) | IT.dir.bg
назад

Xbox One e в магазините (снимки)

Microsoft пусна в петък в продажба новата игрова конзола Xbox One, предаде ДПА. Само преди седмица в търговската мрежа се появи Playstation 4 на японската корпорация Sony.

Обратно в новината

Коментари - Xbox One e в магазините (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако има човек кинти и не го бърка, да взима най-новата. Иначе един хакнат 360 и gaming for free.

пална пародия на конзола,само печалба гонят.пален боклук,настолния ми е 100 пати по добар *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Споко, след 5 години да видим дали настолния ти компютър ще гони графиката на игрите за същата конзола :) Без да му сменяш частите.

Ще може естествено. В 720р и без АА нямаш грижи с почти никоя игра в днешно време. Вярно, драйверите са мъка да ги поддържаш в работещ вид, но...малка цена за плащане. Между впрочем като смятате разходите за конзола сложете амортизация на ТВ и плащана на годишен абонамент за хбох лайв/псн. Сметката няма да ви хареса ;-)

Мислех да взимам PS4, но и двете next-gen конзоли са зле в момента. На PS4 не вървят audio cd-та и mp3-ки и те карат да плащаш за PS+ ако искаш да играеш мулти. Разкарали са и media server функционалността - не можеш да пускаш неща от външен носител или PC. Кашона е по-скъп и с малко по-слаб hardware. Отделно те карат да плащаш за gold account ако искаш да правиш каквото и да е online (да зяпаш netflix примерно). Поне кашона има някакви наченки за интеграция като media server през skydrive. Кашона е по-голям, по-грозен, с по-слаб hw и има една тухла за захранване до него. Ще си седя с PS3ката аз докато не си пооправят недоразуменията...

+1 майкрософт-ските боклуци никога не правят каквото се рекламира, че правят. Сони и Епъл повече в къщи не влизат-Закон! Ще се видим 64 души на бойното поле, като му изчистят бъговете и който е с по-добра мишка... ;)

Понеже имам Xbox1 вкъщи от 2 дена, нека ти кажа, че прави всичко, което показаха, че ще прави. А ти си пиши глупости колкото си искаш...

колко ти струва захранването за видеокартата? Вкарал си тройно пари в РС-то

Пичове, с риск да си навлека гнева на феновете на конзолите: Само видеокартата ми е по-производителна от Xbox One, PS4 и последното Nintendo навързани накуп и вади в пъти по-добра графика. Конзолите не могат да се мерят с компютър - който не вярва, значи живее в измислен свят. ТОЧКА.

И каква е цената на целия ти компютър!? Най-малко 3 пъти повече от една конзола. Не всеки има желание и пари да ги вложи в такъв компютър.

е, чак пък 3 пъти. Ако сложиш цената на ТВто към конзолата ще излезе по-правилна сметката :) Сега сериозно-ПС за 600 евро ще е в пъти по-добро от тези дървета. На която и да е конзола да играеш няма никакво място за сравнение-ПЦто е напред в класацията по качество на картината и удобство. Мъча се вече година с хбох360 - направо издивявам да се чудя с кой палец вървя, с кой огглеждам и как хем да скачам, хем да стрелям и да се въртя. Да не говорим, че 2 игри с еднаква настройка на контролера няма. Пълен виц.

Игрите на PC имат някои непреодолими проблеми.. Например ето два основни проблема: - по-лесно се изпиратстват - прекалено голямо разнообразие от хардуер който тябва да се поддържа

Тая видео карта след няколко години ще се задъхва, а конзолите ще вадят още по-добра графика. Единствения ти шанс да играеш новите игри е да сменяш хардуера през няколко години и общо взето ще се бръкваш всеки път колкото за една конзола (тука не броя цените на игрите). И така докато излезе следващото поколение през 2020-та - примерно, ти ще си хвърлил пари за 2-3-4 конзоли, за да играеш на игри които излизат за всички платформи и вадят сравнително близка като качество графика. Естествено, към всеки един момент, компютър от най-висок клас (и съответно с цени от 2 хиляди долара нагоре) ще вади по-добра графика от коя да е конзола от настоящето поколение. Ама дори на Запад понеже не са глупави, конзолите се харчат като топъл хляб, докато не са чак толкова хората които си тъпчат комповете с най=мощните чаркове.

"Тая видео карта след няколко години ще се задъхва, а конзолите ще вадят още по-добра графика" Ако успееш да го реализираш ще си милионер за 24 часа! :) Сериозно!

И двете конзоли са относително слаби. Относително в смисъл, че са по-назад от мощните РС, сравнено с предходното поколение В НАЧАЛОТО. Обаче XBOX е и по голям "сандък" На Ананд има снимка една до друга. Творението на М$ хем по-голямо, хем по-бавно в някои тестове. Няма да мине много време и конзолите отново ще станат възпиращ фактор за развитието на игровата графика. :(

Ще мине време и производителите на игри ще усвоят до съвършенство възможноста на XBone да извършва графичните пресмятания в отдалечени специализирани сървъри и с повишаването на скоростта на интирнет ще остави PS4 неиде там в прахта... Така че моментното хардуерно предимство на PS4 ще се стопи и палачинката ще се обърне.

Вземи сравни някоя игра която я има на всяка платформа и после погледни какво има под капака на всяка машина - конзола и компютър. Ще останеш изненадан как хардуер на няколко години изкарва графика която изисква най-нови чаркове за компа :) Да, ще има лек превес от страна на компютъра (повече ефекти и т.н.), но това е на цената на постоянен ъпгрейд и сума ти пари за обновяване през година (или няколко месеца, ако си наистина луд).

X-box е най-добрата конзола?!?!? Абе тука било пълно с кретени!

Ами най-добрата е бе пич. И не го казваме само ние. Всички големи технически издания го твърдят. Вземи се ограмоти малко.

С кое е по-яка бе пич??!?! Я ти земи да прочетеш малко! В момента ь-боь правят ебаси схемите за да не потънат, защото ПС ги убиха!

Изяще се Playstation зомбита, Xbox е най-добрата конзола, завинаги!

ХАхахаххахахахха HBO-one това е за всичко друго но не и за игри :D Не се изказвай така, че се задавих с обяда си !

Никъв геймър не си ти, щом имаш време да обядваш, кога играеш изобщо? Ще избия всички зомбита ей!

Кое бе на булсаткома ли казваш, че ставало заз игри. ахаххахах провери в гугъкл вече 2,4 милиона продадени ПС. И то без Япониа и европа ........ от днес тече продажбата на булсаткома за 1000 лв да видим до довечера колко ще генерира

Иииии искам да видя как твоя плейстейшън лови 1000 канала, щото хбокса има вграден тунер и си гледам порно с него :)