Реална ли е заплахата от ядрена зима (видео)

Доказателствата сочат, че опасността е силно надценена

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма бе! Ще има не ядрена зима, а радиоактивна пролет.

Еййй, супер. Ами удри тогава смело, а?

И най-жестоката ядрена зима е по-малко жесток край от тоталното, вечно и необратимо робство в което ще изпадне човечеството ако глобалистката върхушка победи. Защото този път ще бъде подплатено с достиженията на науката и ще бъде увековечено завинаги. Предсазанията на Хърбърт Уелс за морлоци и елои ще бъде просто детска приказка за лека нощ. Само се моля, когато/ако опре ножа в кокала, човекът от който зависи да натисне ядреното копче, ДА ИМА СИЛАТА ВОЛЯТА И ЗДРАВИЯ РАЗУМ ДА ГО СТОРИ!

Аз се моля да умреш по-скоро. И да не се мъчиш.

Сибирската гладна зима идва. Маса подивели орки ще изпукат в россията

Сибирската гладна зима идва. Маса изнежени джендърчета в Европа ще изпукат от студ. А в Африка ще измрат от глад онези, които се хранят с печива от украинско и руско пшеничено брашно.

Когато разни режисьорчета останат без работа и почнат да се занимават с неща от които не разбират. Супер олекна ми сега вече можем да започнем да се гърмим с ядрени бомби и всичко ще е ок. Боооже кат се сетя как се бях притеснил

Ама така сте го написали...по същия начин са успокоявали и осъдения докато го карат към бесилото.

Прави са-- след ЯДРЕНА война реално ще оцелеят само ХЛЕБАРКИТЕ , а на тях щеим е все едно .....

Тия да не би да подготвят раята за нащо? Айде да си стоим в без ядрено лято.

Каква е тази статия?! Няма страшно, в крайна сметка Путин май ще преебе света, само не се притеснявайте - четете, няма страшно, облъчването е само веднъж в живота.

Полша може да изяде бахура ! Както ВСВ ги окупираха , но никой не си изпълни договора да ги защити ! Сега пак се пънат и пак ще стане така , нахъсват ги и ще хахнат дръвцето пак !

Азис стана баща за втори път. Момче е.

Голям лъжльо си путинофилчо. Британската империя и Франция обявиха война на нацистка Германия именно в съответствие на договорите за защита на Полша.

Те обавили, ама не съм чел да са им помогнали. Както е било в договорът. Сега е 2.0 с Украйна.

Добре де, разбрахме, че си кух. Не ни го натяквай.