Коментари - Армията на САЩ тества разузнавателна риба-робот | IT.dir.bg
назад

Армията на САЩ тества разузнавателна риба-робот

В САЩ инженери от военноморските сили проведоха тестове с риба-робот, предназначена за подводно разузнаване в рамките на проект на стойност 1 милион долара.

Обратно в новината

Коментари - Армията на САЩ тества разузнавателна риба-робот | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Пливай Петка, не е риба..."

САЩ са допринесли най-значимо за напредъка на човечоството,докато Русия винаги е била спирачка,агресивна,злобна,харчеща трилиони за имперските си интереси и смазваща жизнения стандарт на народа си.Не напразно икономиката и рублата са пред фалит,докато глупавото дрънкане на оръжия продължава пред многократно по силните НАТО,превъзхождащ убийствено с новите си модерни,технологични оръжия,изтрезняващи пияните кремълски глави!

Несретнико, кой трака оръжия бе, я пак помисли? Кой върлува из целия свят и му граби ресурсите? Кой печата хартийки и си върти целия свят на монополи? Кой извърши научния си прогрес благодарение на германски и съветски учени? Кой поддържа изкуствен стандарт на гърба на страни, където чистата вода е лукс? Аман от хорица с инфантилна психика. Още малко потрай ти и ще разбереш откъде духа вятърът. Колкото до рублата - не се тревожи, вече се подготвя нова валута на цялото евразийско пространство. А великото ти НАТО издава багажа при среща с руски самолет (и, не, не говоря само за Доналд Кук).

Е как са си ги избили? Като са ги продавали на лунния Кирков ли? Хахаха.

Има ги в свободна продажба. Хората си ги купуват като сувенир. Аз също смятам да си взема един. ;) И ги купуват от около 40 години вече.

Абе, тея трилиони за въоръжаване дали не могат да се използват по-добре за благоденствието на човечеството!?!

Интернетът е 1 от резултатите. СССР какво допринесе?

Да речем лазера.

Всъщност интернета е измислен от английски учен. Изобретението не е американско.

А в същтност www пространството е измислено в Швейцария и е европейски проект. А Швейцария е военно неутрална държава.

А компютрите се произвеждат в комунистически Китай, със руски суровини. Всъщност, каква роля изобщо има америка в интернет революцията ?? А да, там е създаден фейсбука за глобално шпиониране и социално войорство....

Интернетът не е американска, а европейска разработка. Това, че американците си го приписват не го прави тяхно!

Да лапкаш на готово ли? Ами ако те нападнат "правоверните" къде ще се дяваш?

Tozi robot-riba s malki razmeri shte pluva dokato niakoia 5 metrova akula ne reshi che tova i e zakuskata. Smiah.

В зората на космонавтиката американците хвърлили 100-ци хиляди долара да направят химикалка, която да пише в условия на безтегловност. Руснаците просто използвали молив. На такива високо-технологични джаджи обикновено неочаквано бързо им се намира цаката.

А бе аз не съм завършил журналистика, но що ми се чини, че се пише РОБОТ-риба, а не РИБА-робот в случая! Какво мислите? (Не питам Дираджиите, то си личи ,те колко са наясно!)

А ако влезне в някой далян дали ще намери верния път да се измъкне;)

А лазери на главата има ли?

Вместо да си губите времето да коментирате неща,които не разбирате ходите да си озъптите циганите по София,че ви изпотрошиха новите автобуси...

Е що ние да си правим труда бе - ще звъннем на нашите "съюзници", американците, да долетят от някой самолетоносач и да раздадат "демокрация".

те вече я раздават при нас с организации като БХК..., а съвременните цигани са пример за нея...

Сега остава и русалка-разузнавачка да направят... със силиконови... прелести!

Все едно чета - Сев. Корея проведоха ядрен опит :)

ТВА на КВО кълве ? Май на нищо , ама знам че Бойко, Д.Пеевски и подобни тям , кълвят на това!!!!! За Местаня-Доганя, няма какво да говорим!

Къде плуват тези рибки?

Цаца, скумрия или паламуд е?

НАЙ-ДОБРАТА ПРОВЕРКА, ЗА ПО-СИГУРНО-УНИЧТОЖАВАНЕТО НА ВСЯКА РУСКА ПОДВОДНИЦА!!!

Недей писа, моля те - че ако има деца из форума, ще решат, че могат да унищожат даскалото си с тяхната радиоуправляема лодка.

Те риба-робот, а ние въдичари-роботи. Отиваме към война на роботите.

"Вие" си заминавайте оттук пък колкото щете висете с въдиците където щете след това.

СКАЙНЕТ!

НАМАЛИ ФИЛМИТЕ!

Путин похарчи парите на руснаците за производство на скъпо струващи военни мишени ,танкове,кораби и самолети,за ефикасните нови военни тенологии и оръжия на САЩ,но като настъпена змия,злобно съска и се перчи безпомощно!

Скрий се бе, смешник. Прочети малко повече и ще видиш, че е точно обратното - Путин употреби парите на държавата си за ефикасни разработки, докато САЩ хвърлят милиарди за глупости. И сега дори не могат да си поддържат ядрения арсенал.

"Ефикасни разработки", добре, че си по-малък смешник. Всъщност си по-голям от него заради претенциите си.

Подобна стъпка ще застраши определени морски видове което изобщо не е хуманна стъпка. Изумително е, че именно САЩ - "големите защитници на природата" въвеждат това.

И понеже използва енергия за движението си ще повреди и Слънцето нали?

Как, по-точно?

Незнам какво са измислили американците, но дъщеря ми има подобна рибка- струва 3 лв. Сигур тая е по скъпа щото е по големшка

да бяха казали поне на какво калве :)

американски смешници руснаците изпращат 2 самолета и умирате от страх

както пише в руските форуми, нали! Много е забавно - изключва всяка една електроника, от което излиза че самолетите им са без електроника, а и самото устройство също няма електроника. Добре че има малоумници дето вярват на глупости.

По твоята логика, всяко огнестрелно оръжие би трябвало да избухва в лицето на стрелящия...

Тъпак, ти за лампова електроника не си ли чувал? Не си разбира се - още с жълто около устата и в гащите, ама много знае да се репчи! И американците са кацали на Луната, нали? ;)

При следващата война, акулите ще станат застрашен вид...

абе тия американците май се чудят вече за какво да си харчат парите,що не фанат да измислят нещо което хем да ги е*е хем да им духа

В твоя дух на елементаризми - измислили са. Нарича се руска проститутка.

Е, нали украинците уж са отделна нация бе? Май когато ви е угодно ги причислявате към Русия.

Те ги печатат а останалият свят им поддържа стойността. До време.

Давайте, посткомунистически неудачници! Напишете как Америка ще победи руснаците с тази играчка и как ще си реши и вътрешните проблеми, че и как целият свят щял да ѝ диша прахта заради нея!

Плувай, плувай не е рибка...

Определено не е. Ама така де, нали трябва да си оправдават бюджетите някои хора...

Ще се хваща с мрежи